<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 林奕匡 高山低谷 d 詞9唔答8
返回列表 回復 發帖
比人統治值民有乜所謂, 香港跟本一直都係咁.
最重要搵個醒D, 香港人人叫中X共萬歲
多謝支持娛樂滿紛
就正如好多人都睇唔明689語言偽術異曲同工
自拍男 發表於 2016-7-25 06:24 PM
睇野唔好咁表面 邊個比條廢柴上位, 幕後黑手才是...
多謝支持娛樂滿紛
比人統治值民有乜所謂, 香港跟本一直都係咁.
最重要搵個醒D, 香港人人叫中X共萬歲
admin 發表於 2016-7-25 07:01 PM
你帶咗有色眼鏡啫, 平心而論佢做得唔錯
你帶咗有色眼鏡啫, 平心而論佢做得唔錯
d228216 發表於 2016-7-25 07:05 PM
用香港由1997到2016的民情變化來平心而論
多謝支持娛樂滿紛
用香港由1997到2016的民情變化來平心而論
admin 發表於 2016-7-25 07:06 PM
咁26fun開檔到依家, 淨返幾條友你要負幾大責任?
咁26fun開檔到依家, 淨返幾條友你要負幾大責任?
d228216 發表於 2016-7-25 07:49 PM
高潮低谷也沒有換過admin
責無旁貸.
如果要比較只可以用每一年的ADMIN和上一年的ADMIN比較
咁邊年ADMIN最正
多謝支持娛樂滿紛
認真討論歌詞LA,
歌詞好正
第一次MOOV聽到已經覺得好正
除左 為理想打併的男人 愛上 港女,
歌詞用係打工仔 愛上 有錢女 又得
但唔知點解都要再過多幾個月先上MOOV個日日榜
多謝支持娛樂滿紛
高潮低谷也沒有換過admin
責無旁貸.
如果要比較只可以用每一年的ADMIN和上一年的ADMIN比較
咁邊年ADMIN最正
admin 發表於 2016-7-25 08:16 PM
想問你實素活有冇比97之前差一半?
想問你實素活有冇比97之前差一半?
d228216 發表於 2016-7-25 09:02 PM
97也可以跑幾個圈都唔氣喘, 而家唔得了, 人老了沒辦法,
呢幾日部UPS不間斷電源係咁叫, 唔覺舊電原來都用左差不多5年了, 今次換yuasa試試
多謝支持娛樂滿紛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 林奕匡 高山低谷 d 詞9唔答8

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。