<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 女神出道前後樣,元老點睇?
返回列表 回復 發帖
你以意思係佢扮到好好性格???
唔會拉 ... 我睇左你幾個訪問 , 你真係幾真
做左二三十年人 , 係人係鬼 , 我識睇既
迦樓羅女王 發表於 2017-5-22 07:10 PM
唉有時相處過都未能了解一個人,更何況d工作訪問
就算係真,唔知點解,人係唔一定會按性格行事既,咁又都會令你失望
唉有時相處過都未能了解一個人,更何況d工作訪問
就算係真,唔知點解,人係唔一定會按性格行事既,咁又都會令你失望
sarmsan 發表於 2017-5-22 07:20 PM
其實仲有幾個前提既 , 一個係佢基本上都唔玩娛樂圈拉 ,
扮來做咩???
再來係扮野 , 有D係易扮  有D係難扮 , 扮對咩有興趣係最難
因為一問好易就穿咸 , 但佢無 ... 當然同時既係 ,
我欣賞佢既興趣
其實仲有幾個前提既 , 一個係佢基本上都唔玩娛樂圈拉 ,
扮來做咩???
再來係扮野 , 有D係易扮  有D係難扮 , 扮對咩有興趣係最難
因為一問好易就穿咸 , 但佢無 ... 當然同時既係 ,
我欣賞佢既興趣 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-22 07:26 PM
利申我都like佢既,佢算真善

不過我想指既係,因為佢真個方面你buy嘛,
有d人都真,但真個樣你唔like既你唔buy姐
(如賓賓,佢真好個樣/個方向你唔buy姐,其實佢好真!)

想入得呢個圈既心態為乜
反而千金你又當似雞

你女神有乜興趣
其實同你d興趣一定南轅北轍啦
利申我都like佢既,佢算真善

不過我想指既係,因為佢真個方面你buy嘛,
有d人都真,但真個樣你唔like既你唔buy姐
(如賓賓,佢真好個樣/個方向你唔buy姐,其實佢好真!)

想入得呢個圈既心態為乜
反而千金你又 ...
sarmsan 發表於 2017-5-22 07:40 PM
1,其實同你d興趣一定南轅北轍啦
=============================
男人係咁架拉 , 明明自己咸到核爆 , 但見條女係飢渴
你又會嫌人唔PURE

2,唔得咩??? 千金唔會CHEAP , 唔會淫賤咩???
你仲記唔記得希爾鈍條八婆千金???

3,我都係果句 ... 我唔覺得賓賓真羅 , 你反而話叉妹 ,
我反而會認佢唔見得假 , 但我唔LIKE
1,其實同你d興趣一定南轅北轍啦
=============================
男人係咁架拉 , 明明自己咸到核爆 , 但見條女係飢渴
你又會嫌人唔PURE

2,唔得咩??? 千金唔會CHEAP , 唔會淫賤咩???
你仲記唔記得希爾鈍條八婆千金??? ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-22 07:52 PM
我又唔覺條女飢渴=唔pure,做人夠真表達其實好吸引(包括呢方面)

香港呢個唔係美國個個咁喎

我又like賓賓叉妹同千雪(反而叉妹太老練)
你以意思係佢扮到好好性格???
唔會拉 ... 我睇左你幾個訪問 , 你真係幾真
做左二三十年人 , 係人係鬼 , 我識睇既
迦樓羅女王 發表於 2017-5-22 07:10 PM
係龍係鳳,元老最清楚
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 女神出道前後樣,元老點睇?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。