<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [特級號外] 徐子珊係大陸食 "尿醃蛋" !!!
返回列表 回復 發帖
其實佢接受度都幾高。。。知道後仲拿來聞(>﹏
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 09:36 AM
聞 J  
下 ... 咁改為1/3肯口爆 , 再1/3肯吞精即係11%係吞精 , 我覺得子珊有機會喎
(仲有個說法 ... 娛樂圈D囡囡係你唸唔到咁OPEN)
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 05:00 AM
元老有兩個先入為主既概念,就係娛樂圈d女一定open, 同吞精好似AV咁一定咁easy
以前第一條囡,有次叫我射前通知,唔知佢慢左縮定點喇,未至於口爆,d野少少只hi到佢個咀邊,俾佢xyz%$^&虐待,個晚連拮都無就收皮
我無咁好彩有囡囡係呢1/3,仲要好似寫故/拍AV咁吞完滿足咁對你笑咩
元老有兩個先入為主既概念,就係娛樂圈d女一定open, 同吞精好似AV咁一定咁easy
以前第一條囡,有次叫我射前通知,唔知佢慢左縮定點喇,未至於口爆,d野少少只hi到佢個咀邊,俾佢xyz%$^&虐待,個晚連拮都無就收皮:hit ...
sarmsan 發表於 2017-5-31 12:00 PM
可能e+未有拉,但有所求就有所供,你同佢佢唔比你口爆,你就搵第二個,我唸成功機會會高好多(>﹏<
可能e+未有拉,但有所求就有所供,你同佢佢唔比你口爆,你就搵第二個,我唸成功機會會高好多(>﹏
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 12:14 PM
咁就要飛人
話晒當年都俾佢咬唔少,只係唔爆得口姐

e+呢個唔鍾意咬添啊
咁就要飛人
話晒當年都俾佢咬唔少,只係唔爆得口姐

e+呢個唔鍾意咬添啊
sarmsan 發表於 2017-5-31 12:24 PM
咁你又飛人???
唔關呢d事,我要求好低嫁

其他野唔夾先分姐,細個唔識就女仔嘛
唔關呢d事,我要求好低嫁

其他野唔夾先分姐,細個唔識就女仔嘛
sarmsan 發表於 2017-5-31 12:53 PM
唉 ... 我本來對你有D期望 , 以為係人地非你 , 結果 ...
原來你係負心漢 , 仲呃左人一次 "準口爆" !!!
唉 ... 我本來對你有D期望 , 以為係人地非你 , 結果 ...
原來你係負心漢 , 仲呃左人一次 "準口爆" !!!
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 01:01 PM
呢d野無話邊個飛邊個嫁
當到左有個位你就知唔work嫁就分

你個"準口爆"真係
所以之後每次佢咬我,真係好L大壓力
寧願到咁上下,自己轉位拮算
所以唔係你估有1/2-1/3人like口爆咁爽咩
我唔覺囉
呢d野無話邊個飛邊個嫁
當到左有個位你就知唔work嫁就分

你個"準口爆"真係
所以之後每次佢咬我,真係好L大壓力
寧願到咁上下,自己轉位拮算
所以唔係你估有1/2-1/3人like口爆咁爽咩
我唔覺囉 ...
sarmsan 發表於 2017-5-31 01:11 PM
有前輩咁教我 ... 你唔可以問佢 "可唔可以口爆???"
而係比選擇佢 : 一係中出 , 一係口爆 , 一係顏射 ^.^
有前輩咁教我 ... 你唔可以問佢 "可唔可以口爆???"
而係比選擇佢 : 一係中出 , 一係口爆 , 一係顏射 ^.^
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 01:17 PM
又唔係做交易,真係講咁易咩
口爆當時驚,但中出事後驚啊 period 唔準既話
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [特級號外] 徐子珊係大陸食 "尿醃蛋" !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。