<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 又一次攝記扮老公 ... 楊怡
返回列表 回復 發帖
即係J女同學  MISS???
我又覺得咁樣好唔道德喎 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 05:06 PM
唔知你生活圈子同過去啊
元老咁思想善良既咩
網上d人唔理道德喎

咁你一向要識/了解個個人先J得落
其實明星都係唔識既姐(知表面)

如果你真.識得,又嗒糖既,咁咪J死你
唔知你生活圈子同過去啊
元老咁思想善良既咩
網上d人唔理道德喎

咁你一向要識/了解個個人先J得落
其實明星都係唔識既姐(知表面)

如果你真.識得,又嗒糖既,咁咪J死你 ...
sarmsan 發表於 2017-5-31 05:25 PM
所以我其實一直未能把 性.情 合一 ...
所以我其實一直未能把 性.情 合一 ...
迦樓羅女王 發表於 2017-5-31 05:50 PM
即係有愛無性,有性無愛
即係有愛無性,有性無愛
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:07 PM
... 差唔多拉
點會 唔好又口不對心喎
點都有d
雖然愛同性比例未必同等,但有愛一定有性欲,有性點都有d野愛
點會 唔好又口不對心喎
點都有d
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:16 PM
同千雪一定有愛冇性
點會 唔好又口不對心喎
點都有d
sarmsan 發表於 2017-5-31 06:16 PM
可能細過睇太多純愛系漫畫卦
...
可能細過睇太多純愛系漫畫卦
...
迦樓羅女王 發表於 2017-6-1 08:20 AM
咁就更加係溝女性手啦
咁就更加係溝女性手啦
sarmsan 發表於 2017-6-1 09:12 AM
就係當年一係睇純愛漫畫 , 一係睇純AV , 搞到E+咁
就係當年一係睇純愛漫畫 , 一係睇純AV , 搞到E+咁
迦樓羅女王 發表於 2017-6-1 09:32 AM
點會咁,又係你話現實可以分得開既
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 又一次攝記扮老公 ... 楊怡

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。