<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老有冇 J 「譚嘉儀」?
返回列表 回復 發帖

元老有冇 J 「譚嘉儀」?

元老話齋︰奀星想食男神

【東方日報專訊】星夢娛樂歌手譚嘉儀(Kayee)挾電視劇《不懂撒嬌的女人》的威勢,由她主唱的劇集插曲《陪着你走》一推出即成為兩大音樂平台的冠軍歌。雖然劇集曲終人散,但劇中王浩信與唐詩詠的一段情仍令觀眾回味,故星夢娛樂今日將推出《陪着你走》新版,由Kayee與「Saving哥」王浩信合唱及派台。
Kayee受訪時坦言是「Saving」的Fans:「佢同唐詩詠嗰場唔能夠一齊嘅戲,我睇到眼濕濕!我好想同Saving合作,所以同公司講想同佢合唱。」王浩信受訪時則坦言有興趣唱歌,會否再做歌手要視乎公司安排:「有呢首歌嘅出現係為咗唱畀唐詩詠聽嘅,知道要正式入錄音室錄呢首歌都好大壓力,因為好多人唱過。」

540 x 774 PIXEL下載

唱歌幾好
元老J埋d歌啦
唱歌幾好
元老J埋d歌啦
sarmsan 發表於 2017-5-31 08:10 PM
講名氣 ... 佢就唔合格架拉 , 但可以JJ佢個大鼻
講名氣 ... 佢就唔合格架拉 , 但可以JJ佢個大鼻
迦樓羅女王 發表於 2017-6-1 08:13 AM
話晒都係歌手喎 元老J都咁挑剔
一定係好完美先做得你條女啊

咁木偶鼻人妻你咪岩晒,又有名氣女主角啦
其實鼻有乜好J
3# cxzcxz
拿元老..又—證明開放唔一定係娛樂圈
做鬼佬好,有咁多女食
話晒都係歌手喎 元老J都咁挑剔
一定係好完美先做得你條女啊

咁木偶鼻人妻你咪岩晒,又有名氣女主角啦
其實鼻有乜好J
sarmsan 發表於 2017-6-1 08:53 AM
人妻單車震兼口爆,己經夠j拉(>﹏<
人妻單車震兼口爆,己經夠j拉(>﹏
迦樓羅女王 發表於 2017-6-1 09:02 AM
又意念姐,相都無張又J係你先得
又意念姐,相都無張又J係你先得
sarmsan 發表於 2017-6-1 09:37 AM
... 有喎
睇唔到乜呢
元老又係要想像埋畫面
不過,就算睇晒, 我對佢1D興趣都無
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 元老有冇 J 「譚嘉儀」?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。