<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [討論熱點] 我不性感│高海寧 (賭城群英會)
返回列表 回復 發帖
thank.j左老佘了 7月29號播嗰個[瘋狂夏水禮2017]見預告片.無乜睇頭,班女 好廢.唔睇
thank.j左老佘了 7月29號播嗰個[瘋狂夏水禮2017]見預告片.無乜睇頭,班女 好廢.唔睇
胡生 發表於 2017-7-21 01:35 PM
[瘋狂夏水禮2017], 對班女全蕪興趣, 條預告片錄了2次, 睇完嘟無CAP圖掉Q埋條片. 除了[瘋狂夏水禮]外, 仲有一個水着節目, 找外援唐紫睿 Hazel及Jumbotsang 曾淑雅等拍泳着節目, 仲有朱朱另一個節目玩湣水, 旦, 好似有潛着, 冇泳着看...

補張靚湯曨線頭@CAP你看

20170713 普通話娛樂新聞報道_7.jpg

20170713 普通話娛樂新聞報道_7.jpg (203.9 KB)
1920 x 1080 PIXEL下載

20170713 普通話娛樂新聞報道_4.jpg

20170713 普通話娛樂新聞報道_4.jpg (232.9 KB)

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
[瘋狂夏水禮2017], 對班女全蕪興趣, 條預告片錄了2次, 睇完嘟無CAP圖掉Q埋條片. 除了[瘋狂夏水禮]外, 仲有一個水着節目, 找外援唐紫睿 Hazel及Jumbotsang 曾淑雅等拍泳着節目, 仲有朱朱另一個節目玩湣水, 旦, 好似 ...
bobo21 發表於 2017-7-21 01:57 PM
Jumbotsang 曾淑雅唔知乜水 ..朱朱冇泳look ..yes.瘋狂夏水禮2017條預告片班女密實到..不如唔好拍啦
Jumbotsang 曾淑雅唔知乜水 ..朱朱冇泳look ..yes.瘋狂夏水禮2017條預告片班女密實到..不如唔好拍啦
胡生 發表於 2017-7-21 02:06 PM
對, 很對, 對班女已荃蕪興趣, 仲要班女密實到..不如唔好拍, 未睇都知係垃圾...

曾淑雅(英語:Jumbo Tsang,1992年7月24日-)香港藝人、演員和模特兒。曾在2011年中國小姐(香港賽區)奪得冠軍兼「最具人氣獎」及「最上鏡小姐」成為三料冠軍。記得有一年大台巷姐選舉宣傳片是Jumbotsang做MODEL。

20170626 (2).jpg

20170626 (2).jpg (161.8 KB)
1572 x 1068 PIXEL下載

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
對, 很對, 對班女已荃蕪興趣, 仲要班女密實到..不如唔好拍, 未睇都知係垃圾...

曾淑雅(英語:Jumbo Tsang,1992年7月24日-)香港藝人、演員和模特兒。曾在2011年中國小姐(香港賽區)奪得冠軍兼「最具人 ...
bobo21 發表於 2017-7-21 02:54 PM
索喎...身才幾好
[瘋狂夏水禮2017], 對班女全蕪興趣, 條預告片錄了2次, 睇完嘟無CAP圖掉Q埋條片. 除了[瘋狂夏水禮]外, 仲有一個水着節目, 找外援唐紫睿 Hazel及Jumbotsang 曾淑雅等拍泳着節目, 仲有朱朱另一個節目玩湣水, 旦, 好似 ...
bobo21 發表於 2017-7-21 01:57 PM
thank.靚湯有d似倪晨羲
我唔明點解要攪到高Ling好受歡迎咁,推到十幾層樓高

評分次數

• bobo21

胡生 發表於 2017-7-21 03:10 PM
倪晨曦嘟靚, 但瘦咗啲, 靚湯有樣, 有身材, 又有big波看, 兩個都like都要cap

cgn
胡生 發表於 2017-7-21 03:10 PM
補10A透視胸@CAP

20170718 普通話娛樂新聞報道 (6).jpg

20170718 普通話娛樂新聞報道 (6).jpg (346.4 KB)

20170718 普通話娛樂新聞報道 (8).jpg

20170718 普通話娛樂新聞報道 (8).jpg (352.6 KB)

cgn
我唔明點解要攪到高Ling好受歡迎咁,推到十幾層樓高
ericliu 發表於 2017-7-21 03:20 PM
方便我同bobo21兄留言...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » [討論熱點] 我不性感│高海寧 (賭城群英會)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。