<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 休班警強姦27歲女友人,ericliu 有乜啟示?
返回列表 回復 發帖
我唔會囉,可能我太理性,知道去到咩位要抑制我自己,又或者我膽小穩陣
ericliu 發表於 2017-11-28 10:12 AM
搞自己老婆好過
我唔會囉,可能我太理性,知道去到咩位要抑制我自己,又或者我膽小穩陣
ericliu 發表於 2017-11-28 10:12 AM
如果個個都咁理智,呢個世界冇壞人啦
如果個個都咁理智,呢個世界冇壞人啦
ThomasKoon 發表於 2017-11-28 04:38 PM
條 J 冇理智
冇理智咪左右手攪掂佢
上班黑警專打黃絲 休班黑警專姦黃絲
上班黑警專打黃絲 休班黑警專姦黃絲

yahoo33 發表於 2017-11-28 09:20 PM
藍屍淫警全部切鳩謝罪    
條友應該無完全中出
條女醉咗攪死魚都唔會爽
ericliu 發表於 2017-11-27 06:35 PM
佢理得爽唔爽
肉火到乜都好
條女醉咗攪死魚都唔會爽
ericliu 發表於 2017-11-27 06:35 PM
醉醉地搞其實另有風味
醉醉地搞其實另有風味
sarmsan 發表於 2017-11-29 04:18 PM
睇黎你執唔少屍
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 休班警強姦27歲女友人,ericliu 有乜啟示?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。