<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 女友一晚需求五次,Thomp 有乜感受?
返回列表 回復 發帖
"一見做四,五次就理解姐" ... 你唔係咁既意思咩???
迦樓羅女王 發表於 2018-7-23 04:00 PM
每次stay兩三日咁計姐
咁佢原文都無話一晚完成喎
咁用道用就好D , 一日五次 , 兩日就丁蓋拉
迦樓羅女王 發表於 2018-7-23 04:08 PM
用乜道具?
每次stay兩三日咁計姐
咁佢原文都無話一晚完成喎
sarmsan 發表於 2018-7-23 04:11 PM
================================
男女朋友在一起,若是其中一方「需求量太大」,究竟是好是壞?日前中國大陸一名女網友上網 PO 文抱怨,表示和男友交往一年,一開始男友可以一夜 5 次
================================
按摩棒  震蛋之類羅
男女朋友在一起,若是其中一方「需求量太大」,究竟是好是壞?日前中國大陸一名女網友上網 PO 文抱怨,表示和男友交往一年,一開始男友可以一夜 5 次
=========================== ...
迦樓羅女王 發表於 2018-7-23 04:24 PM
這名女網友在微博「綠帽社」中 PO 文寫道,她與男友交往一年,前半年是遠距離戀愛,每次見面會做愛 4 到 5 次。畢業之後半年,兩人一同來到南京工作並同居,不過卻變成一夜做愛最多 2 次

我睇呢段
如果只用呢d既
條女平時食自己都得啦
這名女網友在微博「綠帽社」中 PO 文寫道,她與男友交往一年,前半年是遠距離戀愛,每次見面會做愛 4 到 5 次。畢業之後半年,兩人一同來到南京工作並同居,不過卻變成一夜做愛最多 2 次

我睇呢段 ...
sarmsan 發表於 2018-7-23 04:39 PM
我覺得佢係只一晚喎,如果係兩晚,即係平均2.5次。。。佢無理由咁大反應(>﹏<)
如果只用呢d既
條女平時食自己都得啦
sarmsan 發表於 2018-7-23 04:45 PM
咁。。。唯有用神之手拉(>﹏<)
我覺得佢係只一晚喎,如果係兩晚,即係平均2.5次。。。佢無理由咁大反應(>﹏
迦樓羅女王 發表於 2018-7-23 04:50 PM
咁你quote個段係一晚既
咁你quote個段係一晚既
sarmsan 發表於 2018-7-23 04:55 PM
我意思係 , 如果由2.5次降到3次 , 女主角唔會咁大反應 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 女友一晚需求五次,Thomp 有乜感受?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。