<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 吳若希再被吊煩膠,Thomp 點評?
返回列表 回復 發帖

吳若希再被吊煩膠,Thomp 點評?

咁都可以做女神

無綫節目《森美旅行團2》上星期開始出街,由森美叔叔、綜藝女王麥美恩、香港先生丁子朗同歌手吳若希主持。播出以嚟迴響都唔錯,不過就唔包括對吳若希嘅評價啦!網民唔單止未睇先負評,直指大台係咪冇人到要搵淨係識大叫「點解嘅」嘅吳若希做主持,又話佢依然煩膠⋯⋯究竟人妻吳若希有咩變化,今輯節目又有咩表現?一齊嚟睇吓啦!
撰文:東方新地 |圖片:TVB節目截圖、連登討論區、YouTube、Instagram
延伸閱讀:
(有片)《延禧攻略》爆笑NG片曝光!佘詩曼雙語讀對白,一招K.O內地演員!
鄧麗欣被網民指疑似用假Hermès?即學達人五招分真假!
吳若希主持《森美旅行團2》 網民負評《森美旅行團2》當然有森美叔叔,一拖三,拉埋舊班底麥美恩、新團員小鮮肉丁子朗同埋人妻吳若希。森美負責帶團,麥美恩負責搞笑,丁子朗負責騷肌,但吳若希嘅定位真係唔係好掂,難怪引嚟唔少負評⋯⋯

由頭到尾都係膠人
由頭到尾都係膠人
yahoo33 發表於 2018-8-24 07:23 PM
當年高登仔當女神咁拜
由頭到尾都係膠人
yahoo33 發表於 2018-8-24 07:23 PM
咁個樣我又信佢純自然既 ...
迦樓羅女王 發表於 2018-8-25 01:12 PM
大媽都好自然

1194 x 672 PIXEL下載

迦樓羅女王 發表於 2018-8-25 01:12 PM
佢個樣唔膠係個腦膠ja
佢個樣唔膠係個腦膠ja
yahoo33 發表於 2018-8-25 04:20 PM
2018金句王
佢個樣唔膠係個腦膠ja
yahoo33 發表於 2018-8-25 04:20 PM
一針見血
由佢個思想到行為都係膠 簡稱:膠人
佢個樣唔膠係個腦膠ja
典型白痴港女,以為靠生仔可以箍住條仔     
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 吳若希再被吊煩膠,Thomp 點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。