<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 英文問題 : 一中文單詞 , 有人能翻譯為英文嗎???
返回列表 回復 發帖
係架 , 香港好危險架 , 快D返火星拉 !!!

如果你視力同理解能力無問題既話 , 唔該自己睇返個討論串 ,
睇下到底係邊個首先惡言相向先拉 ...
係呀 , 你係住係外國  好少上來留言 , 咁又點???
咁就代表我地要就你??? 我己經上載條LINK , 係香討D人點答既

你話你幫左人 , 反而人地對你唔好???
係喎 ... 你答左個問題 , 但係係錯架喎 , 跟住仲要 "花蘭渣" ,
... 係喎 , 我咁都叫恩將仇報喎 , 多謝你呀 , 我又學到野拉 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-2-13 05:50 PM
老懵名句︰經一事XXX
老懵名句︰經一事XXX
自拍男 發表於 2019-2-13 08:44 PM
你問下胡兄丫 , 我份人平日幾好人士呀 ...
不過有人踩上心口 , 唔反擊唔得 !!!
係架 , 香港好危險架 , 快D返火星拉 !!!

如果你視力同理解能力無問題既話 , 唔該自己睇返個討論串 ,
睇下到底係邊個首先惡言相向先拉 ...
係呀 , 你係住係外國  好少上來留言 , 咁又點???
咁就代表我地要就你? ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-13 05:50 PM
本人當初也只是當幫人或閣下所謂IQ問答,因為閣下偶發合心水的好圖,所以再加D新年賀詞,然後閣下説錯,但又沒答案,跟住比人由年初三鬧到年初九,什麼條友、什麼收哂皮、什麼返火星.......  我,不敢説這些,尤其在網上。

我從未說過不再上來26,多年來每星期最少上十次是習慣,我祗是説不想再留言寫非觸及明星的評論。

本人在市政府工作,但英語水平祗能説不太差,仍有很多學習空間,清楚根本沒有你所問的實際答案,但在這兒生活的西人/市民,一般都用那作口語溝通,寫作則不成,如果仍想無意義的追擊,請隨便。至於其他人在其他論壇怎樣答你,可能地區或個別論壇情況,我按下但沒有嘢走出嚟......  其實都不重要,重要的是有人幫到你。

記憶中沒有駡過你,我沒有悪言相向、沒有要求你的遷就或什麼特別待遇、更沒有發爛喳,衹希望大家有的是.......  尊重。

我不會再就這題目回應什麼,之前或之後的追擊,衹能一笑置之,希望大家也少D潑火或冷水,安然繼續分享美圖。
本人當初也只是當幫人或閣下所謂IQ問答,因為閣下偶發合心水的好圖,所以再加D新年賀詞,然後閣下説錯,但又沒答案,跟住比人由年初三鬧到年初九,什麼條友、什麼收哂皮、什麼返火星.......  我,不敢説這些,尤其在網上。

我從未說過不再上來26,多年來每星期最少上十次是習慣,我祗是説不想再留言寫非觸及明星的評論。

本人在市政府工作,但英語水平祗能説不太差,仍有很多學習空間,清楚根本沒有你所問的實際答案,但在這兒生活的西人/市民,一般都用那作口語溝通,寫作則不成,如果仍想無意義的追擊,請隨便。至於其他人在其他論壇怎樣答你,可能地區或個別論壇情況,我按下但沒有嘢走出嚟......  其實都不重要,重要的是有人幫到你。

記憶中沒有駡過你,我沒有悪言相向、沒有要求你的遷就或什麼特別待遇、更沒有發爛喳,衹希望大家有的是.......  尊重。

我不會再就這題目回應什麼,之前或之後的追擊,衹能一笑置之,希望大家也少D潑火或冷水,安然繼續分享美圖。

tommyj 發表於 2019-2-13 09:52 PM
外國政府工
本人當初也只是當幫人或閣下所謂IQ問答,因為閣下偶發合心水的好圖,所以再加D新年賀詞,然後閣下説錯,但又沒答案,跟住比人由年初三鬧到年初九,什麼條友、什麼收哂皮、什麼返火星.......  我,不敢説這些,尤其 ...
tommyj 發表於 2019-2-13 09:52 PM
很好 , 見到你以理性回覆 , 我都試下心平氣和咁講 ...

或者 , 我都係反應過敏左 , 不過正如係#32所講咁 , 你可以問下胡生等其他會員 ,
我係咪一個喜歡亂插人既人 ... 今次都係小弟呢幾年 , 係26FUN第一次 "動真格"

至於 "記憶中沒有駡過你,我沒有悪言相向" ... 那請煩閣下睇一睇#11 ,
如果你覺得咁唔算 , OK , 就當我敏感左拉 ... 咁己經係我可以做到最理性既回覆

"衹希望大家有的是.......  尊重" 非常同意你這一句 , 最好係用對方感受到那種 ,
最好就唔係用#11果種方法尊重人羅~~
話小弟上星期去左澳門 , 同以前台灣D同學聚舊(其實唔同系) ,
席間吹到唯物VS唯心(小弟係唯物信徒)  資本主義是否不公等等 ...
快樂  無盡既快樂 , 係畢業後真係好少咁學術既討論 ,
講真 , 出左來做野之後 , 唔係講奉迎既說話 , 就係沒營養既吹水 ,
精神生活非常缺乏~~
話小弟上星期去左澳門 , 同以前台灣D同學聚舊(其實唔同系) ,
席間吹到唯物VS唯心(小弟係唯物信徒)  資本主義是否不公等等 ...
快樂  無盡既快樂 , 係畢業後真係好少咁學術既討論 ,
講真 , 出左來做野之後 , 唔係講奉迎既說話 , 就係沒營養既吹水 ,
精神生活非常缺乏~~
迦樓羅女王 發表於 2019-2-15 03:48 AM
性生活非常缺乏
咁又唔會 ... 有羽月希  風間悠美  友田真希陪住我
咁又唔會 ... 有羽月希  風間悠美  友田真希陪住我
迦樓羅女王 發表於 2019-2-15 11:01 AM
竹升妹陪住你
咩竹升妹???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 英文問題 : 一中文單詞 , 有人能翻譯為英文嗎???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。