<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 見到 雞芯 運動LOOK , 好想同佢做運動 !!! ^.^
返回列表 回復 發帖
陳庭暗示男朋友嘅下半身唔得,滿足唔到佢?
ThomasKoon 發表於 2019-2-23 06:05 PM
台上扑佢 10A性愛瑜伽支世

780 x 1170 PIXEL下載

bkn-201902233 10A.jpg

bkn-201902233 10A.jpg (102.6 KB)
780 x 1170 PIXEL下載

bkn-201902231 10A瑜伽.jpg

bkn-201902231 10A瑜伽.jpg (60.4 KB)
780 x 520 PIXEL下載

我已J 雞芯好密..勾魂眼巳經想食佢
胡生 發表於 2019-2-23 03:52 PM
點算,其實我都J佢J得好密
又O.K啦庭欣講咸野...我下半身好勁架.庭欣....
講到做運動,庭欣表示不少男士做Gym只操上半身,因此會特別留意男士的下半身,引人遐想!明詩即說:「我介紹我單車教練畀你!佢下半身好勁!」問到庭欣 ...
胡生 發表於 2019-2-23 04:34 PM
今日開始 , 我專操下身
今日開始 , 我專操下身
迦樓羅女王 發表於 2019-2-23 07:29 PM
10a都好留意男人下半身..淫娃l like
10a都好留意男人下半身..淫娃l like
胡生 發表於 2019-2-23 08:16 PM
話說元老一向 J名氣 , 所以果時都有唸住D女星寫甜文 ...
但又怕比人話影射 , 咁點算好???

一係上次咁原創個女星出來 , 除左我無人知邊個係 "想像原形"
一係再極端D ... 直情將個角色寫成鬼妹 ,
無得話我影射拉 !!!
又O.K啦庭欣講咸野...我下半身好勁架.庭欣....
講到做運動,庭欣表示不少男士做Gym只操上半身,因此會特別留意男士的下半身,引人遐想!明詩即說:「我介紹我單車教練畀你!佢下半身好勁!」問到庭欣 ...
胡生 發表於 2019-2-23 04:34 PM
借左你個回文係香討出POST ... 多謝晒
話說元老一向 J名氣 , 所以果時都有唸住D女星寫甜文 ...
但又怕比人話影射 , 咁點算好???

一係上次咁原創個女星出來 , 除左我無人知邊個係 "想像原形"
一係再極端D ... 直情將個角色寫成鬼妹 ,
無得話我影射拉 !!! ...
迦樓羅女王 發表於 2019-2-24 02:03 AM
即係點呀 上次咪講好左女星英文名改改咪o.k咯...原創個女星.寫成鬼妹.完全冇興趣
即係點呀 上次咪講好左女星英文名改改咪o.k咯...原創個女星.寫成鬼妹.完全冇興趣
胡生 發表於 2019-2-24 02:00 PM
... 我都係想自己寫得有衝勁D姐 ...
如果我係寫明星 , 而個個都知邊個 , 咁我比人拉左架拉
我寧願寫個原創角色比你地好過
... 我都係想自己寫得有衝勁D姐 ...
如果我係寫明星 , 而個個都知邊個 , 咁我比人拉左架拉
我寧願寫個原創角色比你地好過

迦樓羅女王 發表於 2019-2-24 05:20 PM
有冇敢嚴重呀 ..n年前森美.小儀在電台公開講.最想老強邊位女明星..之後雪左佢地幾個月...又唔見差佬追究
有冇敢嚴重呀 ..n年前森美.小儀在電台公開講.最想老強邊位女明星..之後雪左佢地幾個月...又唔見差佬追究
胡生 發表於 2019-2-24 05:37 PM
佢地係唸姐 , 無描寫出來麻 ... 而且唔計 "老強" ,
寫明星最大風險係比本人告(當然 , E+絕大多數壇主己經唔比)
森美  小儀有D地位 , 當然唔會有人告佢地拉 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 見到 雞芯 運動LOOK , 好想同佢做運動 !!! ^.^

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。