<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 入行16年,李施嬅又走,元老點評?
返回列表 回復 發帖

入行16年,李施嬅又走,元老點評?

查看相片

《法證先鋒IV》是施嬅(左三)的暫別作。
更多

藝人李施嬅之前被發現在無綫官方網站被「除名」,不少人都好奇她是否離開無綫,最近拍攝的劇集《法證先鋒IV》成為其告別作,她受訪時說:「今日好多記者朋友問我係咪離開TVB,我個名喺官網被刪除咗,的而且確我同佢哋嘅合約啱啱滿咗,但我同TVB關係良好,好多謝TVB一直栽培我,令我今日有機會喺外國有啲成績。」

她感激無綫多位給予機會的監製,亦多謝高層曾勵珍、樂易玲及已離開無綫的梁家樹:「大家都有份令我呢個學生畢業,終於可以試吓出去闖。我並唔係話永遠離開TVB,TVB永遠係我屋企,我永遠都好感恩,唔會忘記呢個大家庭。今次只係暫別,將來一定有機會再聚。」

查看相片

李施嬅感激無綫栽培,現暫別外闖。

到底TVB幾時先肯加人工
好岩既 ... 好多人以為係大台留唔到人 , 其實唔係 , 之前掌權人余大嬸講過 ,
一間健康公司正常係每年換血5% ; 而幕前既話 , 更加要比新鮮感觀眾 ...
所以我覺得李c今次走 , 似係默契多過反面 , 大台比晒 "性奴" , 佢唔話炒你既
但你自己鐘意坐冷板就與人無尤
好岩既 ... 好多人以為係大台留唔到人 , 其實唔係 , 之前掌權人余大嬸講過 ,
一間健康公司正常係每年換血5% ; 而幕前既話 , 更加要比新鮮感觀眾 ...
所以我覺得李c今次走 , 似係默契多過反面 , 大台比晒 "性奴" , 佢 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-4-9 10:26 AM
返大陸賺人仔等於TVB十倍
返大陸賺人仔等於TVB十倍
電騙男 發表於 2019-4-9 11:47 AM
佢係國內人氣好似麻 , 但係威震海外
佢係國內人氣好似麻 , 但係威震海外
迦樓羅女王 發表於 2019-4-9 12:33 PM
去荷李活
你地真係煩 ... 之前又話大台唔捧新女 , 舊女走你地又插 ,大佬呀 , 位就係得咁多 , 舊女唔走  新女點上???
你地真係煩 ... 之前又話大台唔捧新女 , 舊女走你地又插 ,大佬呀 , 位就係得咁多 , 舊女唔走  新女點上???
迦樓羅女王 發表於 2019-4-11 06:00 AM
舊女唔走,新女點扑
舊女唔走,新女點扑
港燦男 發表於 2019-4-11 09:01 AM
咪係羅
所以我覺得李c今次走 , 似係默契多過反面 , 大台比晒 "性奴" , 佢 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-4-9 10:26 AM
李c多年比大台冷待..唔走就假...佢內地冇市埸..佢可以去邊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 入行16年,李施嬅又走,元老點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。