<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 前港姐何艷娟與67歲富豪閃離,元老點評?
返回列表 回復 發帖
咁個醜女咁呃法 , 真係好無面 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-3 09:23 AM
個阿伯都好柒
唉 ... 人地努力工作幾十年 , 想享受下晚年性福姐 , 其實無咩錯 !!!
整唔死個男人 分身家離場算
唉 ... 人地努力工作幾十年 , 想享受下晚年性福姐 , 其實無咩錯 !!!
迦樓羅女王 發表於 2019-5-3 07:00 PM
去旺角食吓俄妹咪算囉
30億 vs 200億 冇得比啦

事實證明 越係有錢就越撚笨實
你哋睇下學友嘅樣 係幾咁戇鳩

30億 vs 200億 冇得比啦

事實證明 越係有錢就越撚笨實
你哋睇下學友嘅柒樣 係幾咁戇鳩 ...
kenlabs 發表於 2019-5-4 01:34 AM
學友雷曼輸一半身家
學友雷曼輸一半身家
自拍男 發表於 2019-5-4 01:38 AM
好似話劉華拍戲都輸唔少
好似話劉華拍戲都輸唔少
迦樓羅女王 發表於 2019-5-4 04:48 AM
拍埋d垃圾片 都算輸得少
拍埋d垃圾片 都算輸得少
kenlabs 發表於 2019-5-4 06:59 AM
識拍一定拍大媽性慾片
識拍一定拍大媽性慾片
自拍男 發表於 2019-5-4 02:32 PM
陶杰果套 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 前港姐何艷娟與67歲富豪閃離,元老點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。