<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 網民想同鄭融瘋狂打友誼波,元老點評?
返回列表 回復 發帖

網民想同鄭融瘋狂打友誼波,元老點評?

有「小辣椒」之稱的鄭融雖然個子唔高,但愛運動的她身材線條好健美,難得佢都喜歡展示自己的fit爆身材,近日佢去旅行享受陽光和海灘,當然不放過著三點式的機會,仲同友人喺沙灘打波,火辣身材讓一眾宅男流晒鼻血,難怪有巴打話想同佢瘋狂打友誼波!
查看相片

查看相片

查看相片

一向都不是走開性感路線,早前去蘇梅島旅行自然不少得要享受陽光與海灘,那泳衣照更不用說啦!
查看相片

查看相片

查看相片

查看相片

查看相片

查看相片

查看相片

一邊熱愛運動,一邊又熱愛煲煙
一邊熱愛煲煙,一邊又熱愛講粗口
港燦男 發表於 2019-5-23 12:56 PM
我都想比佢一路講粗口  一路強姦我喎
我同佢打
起機時間    
港燦男 發表於 2019-5-23 12:56 PM
煲煙講粗口唔岩架,要罰
小辣椒十年前我會同佢大戰
ericliu 發表於 2019-5-24 03:42 PM
今日同林希大戰
ericliu 發表於 2019-5-24 03:42 PM
而家我都會
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 網民想同鄭融瘋狂打友誼波,元老點評?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。