<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 如果有床戰片段流出 , 你希望會係 雞穎 定 子羚??? ^.^
返回列表 回復 發帖

如果有床戰片段流出 , 你希望會係 雞穎 定 子羚??? ^.^

呢個真係好難選擇 ...

其實人來講 , 我其實就鐘意 子羚 多D ,
而且佢果種 易推倒 既 軟妹子 體質 , 真係惹人憐愛 ...
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

但另一方面 , 睇 雞穎 係的士度己經咁進取 ,
上到房 , 肯定會進擊好多 , 咁樣 "劇情" 又好似會刺激D喎
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

真係魚與熊掌 , 唔知點選好 !!!
:$ :$ :$ :$ :$
淫穎好明顯淫好多應該9成時間主動出擊
觀看性高好多
一個夠淫,一個由細鐘意到大

我會揀...............

後者
呢個真係好難選擇 ...

其實人來講 , 我其實就鐘意 子羚 多D ,
而且佢果種 易推倒 既 軟妹子 體質 , 真係惹人憐愛 ...
:smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40: :smile_40:

但另一方面 , 睇 雞穎 係的士度己 ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-24 03:03 PM
我㨂雞穎 ...  睇 雞穎 係的士度片...應該比子羚更加淫..i like
淫穎好明顯淫好多應該9成時間主動出擊
觀看性高好多
大優勢 發表於 2019-5-24 03:13 PM
x2..淫穎會好主動同你玩好多花式  i like
一個夠淫,一個由細鐘意到大

我會揀...............

後者
ericliu 發表於 2019-5-24 03:27 PM
最好就又淫又大
x2..淫穎會好主動同你玩好多花式  i like
胡生 發表於 2019-5-24 04:35 PM
姚子都狼虎之年GA
姚子都狼虎之年GA
ericliu 發表於 2019-5-24 06:28 PM
我覺得中女都係被動D好 ... 唔係叫佢咩都唔做 ,
而係要造多D男人可以進取既機會 , 但好似雞穎咁進擊 ,
都唔好幾好 ... 後生女果D叫可愛 , 中女咁做就叫發花痴 !!!
我覺得中女都係被動D好 ... 唔係叫佢咩都唔做 ,
而係要造多D男人可以進取既機會 , 但好似雞穎咁進擊 ,
都唔好幾好 ... 後生女果D叫可愛 , 中女咁做就叫發花痴 !!! ...
迦樓羅女王 發表於 2019-5-24 08:14 PM
都唔係ga。我識幾個人都專食人妻。生完自己老公又唔交功課,自己又想要,就出去搵人
都唔係ga。我識幾個人都專食人妻。生完自己老公又唔交功課,自己又想要,就出去搵人
ericliu 發表於 2019-5-24 08:26 PM
中女要經持先經貴 ... 唔係話咩都唔做 , 但唔好咁進取 ,
好似夜晚可以 : 你送唔送我返去??? 我屋企無人 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » AIO2014tp2019 » 如果有床戰片段流出 , 你希望會係 雞穎 定 子羚??? ^.^

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。