<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 終於的起心肝進行第二階段減肥 ...
返回列表 回復 發帖

終於的起心肝進行第二階段減肥 ...

之前係5月至7月三個月間 , 利用減食由98K減到92K ,但到左8-9月就再無變化 ... E+再減 , 希望今年內可以減到去85K

減肥前-------------------------------------------第一階段減肥-------------------第二階段減肥
早餐(雞排,蛋,多士,火腿通,華田)-----------------早餐(雞排,蛋,多士,火腿通,華田)-早餐(雞排,蛋,多士,華田)
午餐(一番巨丼,面市湯,半熟蛋)-------------------午餐(特盛,面市湯)--------------午餐(大盛,面市湯)
晚餐(公司三文治,沙律,華田,安格斯堡,橙汁,薯條)-晚餐(公司三文治,沙律,華田)----晚餐(公司三文治,沙律,華田)
晚餐屋企食既話(兩碗飯,餸)----------------------晚餐屋企食既話(一碗飯,餸)-----晚餐屋企食既話(一碗飯,餸)

如果再減就可能要唔食早餐
之前係5月至7月三個月間 , 利用減食由98K減到92K ,但到左8-9月就再無變化 ... E+再減 , 希望今年內可以減到去85K

減肥前-------------------------------------------第一階段減肥-------------------第二階段減肥
...
迦樓羅女王 發表於 2019-10-10 09:15 AM
齋減 J
唔 ... 消耗多D蛋白質 , 唔係減得快D咩???
迦樓羅女王 發表於 2019-10-10 11:18 AM
消耗多D精華,減得快D
迦樓羅女王 發表於 2019-10-10 11:18 AM
打j+仆女..減唔到磅喎

...
你好呀, 請問你係咪想減肥呢?
我有個唔駛節食, 唔駛劇烈運動, 唔駛食藥嘅減肥方法, 唔知你有冇興趣了解吓呢?
你好呀, 請問你係咪想減肥呢?
我有個唔駛節食, 唔駛劇烈運動, 唔駛食藥嘅減肥方法, 唔知你有冇興趣了解吓呢?
ak476680 發表於 2019-10-11 12:26 AM
劇烈床上運動

...
我每日早餐齋飲一杯麥皮  

午餐正常不過少飯  

晚餐正常-更少飯-大半碗  

宵夜-極少食

(全日冇糖份飲品)  

已經食咗幾年
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 測試區 » XX男 » 終於的起心肝進行第二階段減肥 ...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。