<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 銀行星期日開唔開架....??
返回列表 回復 發帖

銀行星期日開唔開架....??

我記得星期六半日,星期日唔開
.
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:05 PM:7 ^  _8 E" \* }
# c% C; d5 o& l4 z4 j
///????????????????????????????星期日開?????????
how old are you man.....
你應該唔係香港人
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:05 PM:5 |6 k& a/ {/ j$ B1 p# v* M- J' x
( A, U# @; u. N" X  T8 O% _/ [呢個問題令我好驚訝..............
6 f+ E1 q& |) ?: d, I$ d7 f+ {星期一至五唔開,星期六開下午,星期日開全日:cool:
0 N; l; ]& ?/ f. v/ F3 ~, a
. U9 l9 q) |' z5 K7 L: e* U  K[ Last edited by pakho on 2006-2-5 at 01:08 PM ]
Originally posted by pakho at 2006-2-5 01:06 PM:* Y! I* p, X4 V% u
1 A% X- m2 J( c1 Y
呢個問題令我好驚訝..............
$ R8 m% A) ]# P' Z星期一至五唔開,星期六開下午,星期日開全日:cool:
' ]( t5 p* n9 M. o4 m- V; d5 N% p: k! i) @8 N
[ Last edited by pakho on 2006-2-5 at 01:08 PM ]
$ d, v6 L# L- h# g
; b# L7 y4 t5 b( Wyes,今日開全日
千呼萬喚始出來~~~
Originally posted by neitly at 2006-2-5 12:05 PM:9 O; `- z  [9 C: `; f
8 b* Z( A. B3 [; i, O# [9 s7 {你米玩我啦

Originally posted by pakho at 2006-2-5 13:06:7 l  a8 H* q1 ?
  n: W5 h/ J2 F8 ~* N; k
呢個問題令我好驚訝..............9 D* }% T% y! B$ C% V( I6 V6 _
星期一至五唔開,星期六開下午,星期日開全日:cool:* F- D( n( b, U9 B
4 \; |+ y  N" x
[ Last edited by pakho on 2006-2-5 at 01:08 PM ]
/ U& F" a% {5 q+ T+ d3 F9 g$ Z; x
8 p0 K- P0 a* t4 h% H1 M# S& U: |
唔好咁玩人啦
Originally posted by 151515 at 2006-2-5 02:38 PM:, q' q2 g$ A% d- Y

/ s) u4 J% Q* z! d1 [7 Q1 Q1 L7 T# g3 t) s) ^7 P
唔好咁玩人啦
% M% f- L6 O" H
唔係我玩佢...........係佢玩緊我地...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 銀行星期日開唔開架....??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。