<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今次大獲喇,鐘意左個媽咪......【蛙+】
返回列表 回復 發帖
寫清楚d嘛~
以為你鍾意左個牙媽添...
Originally posted by Kian76 at 2006-2-7 00:51:
唉......大概都知要走既方向,世事真...
職業無分貴賤~愛情亦都係~

不過我唔係想話叫你係呢件事上點做點做~
只係想話比你聽~要愛情又要計較係一件好愚蠢o既事黎~

你估佢又好想做媽媽生咩?~~~
係人都想做富豪o既下一代..............
我唔係鬧你~不過想你明白
如果鐘意,可以一試;先唔好講乜"歡場無真愛",佢都係女人,都要男人錫~不過要有最壞打算,因為好有可能係真感覺、假感情,唔怕佢呃你、至驚你自己呃自己,諗清諗楚再覆我地啦~實幫到你,大把方法~
但佢係媽咪,即係陪唱,即係妓女,即係唔乾淨

你講得呢句即係唔中意,你有兩個選擇:一係問下比錢睇下有無交易,一係繼續打你嘅飛機打到厭為止,仲有嚴格嚟講呢個區係唔多適宜有打飛機呢類字眼…(雖然現任版主未必介意,但我創版時係唔想有呢類內容)希望你下次幫幫手唔好講咁白,唔該哂~~~~
Originally posted by Kian76 at 2006-2-6 11:27 PM:

突然覺得好對唔住條女,但又硬係要諗住佢,唉......

放心,絕對影響唔倒我既事業(佢連我係香港人都唔知)。
dont visit that place again...for afew months...
then u may forget her...
ofcoz i know it is very easy to say...but even work hard
佢又主動攬住我黎傾,中途發生了少少色情成份既事,但肯定唔過火,反而傾計先係主題,走既時候唔知點解同佢好似好熟咁,佢都唔再扮斯文,我一講錯野就打我(當然唔痛),這舉動令我覺得大家都開懷了
其實我覺得
純綷我覺得佢對你做既事情可能
只係一個"媽咪"應份對客人做既事情
佢唔扮斯文,仲打你,都只係一個"媽咪"
想令個客覺得佢地之間好熟咁,即係"冷"晒fd 咁
佢樣衰or老,你未覺得佢博fd囉,
佢靚既,你未以為大家真係好熟咁囉。
其實好大機會,佢對每一個客都係咁
當然佢可能真係例外,真心當你係fd la......

仲有我覺得你只係被佢攬住你來傾和那些少少的色情成份
吸引住你,所以你至時時諗住佢
無辦法,女仔D招真係好勁,時常可以迷到很多男仔......
唯有過一排,你就唔記得架la

不過你只係同佢傾左晚計,又唔知道佢平日為人
不如你試下識左佢先,睇下佢係咩人,再諗自己係唔係真係鐘意佢
可能到時,你發覺自己女朋左原來比佢好呢

[ Last edited by 遊戲 on 2006-2-7 at 06:28 PM ]
When this beganI had nothing to say
樓主,你咪自己起度想囉,你想得一時,我唔信你想得一世;你再唔見多佢一排,繼續無聯絡,自自然然會淡,你呢d case其實是一時動情姐

好~!

Originally posted by 遊戲 at 2006-2-7 06:25 PM:

其實我覺得
純綷我覺得佢對你做既...
講得好~
不竟~佢係一個媽咪~
對你好係佢既工作~
唔好以為佢只係對你好~
佢對個個都係咁~
如果唔係佢點做媽咪~
放棄啦~!
人生得一知己死而無撼。

得到你們的指點,實在感動,我開始識點做。

在這我太開心了,因你們說的話正如我朋友說的話,我看得出全是為我好的,實在要說一聲多謝。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-8 07:24 PM:
人生得一知己死而無撼。

得到你們...
bro,
船到橋頭自然直
加油啦 !!!!

bro 一定支持你
最緊要唔好後悔!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 今次大獲喇,鐘意左個媽咪......【蛙+】

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。