<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋物啟事
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿感 at 2006-2-8 11:07 PM:' g3 ]3 L* I9 J
唔該晒咁多位先! O1 M3 H5 h8 m1 }2 N3 d6 P! U
當我出完個post冇幾...
, T2 }; ~. d' C6 W2 x- ]3 }" C; L有消息應該搵到,不過有心理準備冇晒$$$(我試過係屯門唔見,港島執番)
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2006-2-8 11:19 PM:
" S) c( w) V7 M! i6 U- a2 ~" M5 P
有消息應該搵到,不過有心理準備冇晒$$$(我試過係屯門唔見,港島執番)
6 d+ O: ]* A' e9 j, A( r4 G7 T# j* f9 A5 d
錢好閒,最緊要係d證件* _, H, c5 S0 x' P
八百幾蚊o者,當冇豆過利是啦今年,反正我都唔係太鐘意收人利是
Originally posted by 阿感 at 2006-2-8 11:23 PM:3 `7 p) I- T' j5 u5 P
9 p* a5 P$ E3 E# \' M

, M, n! `* R" r! y7 U: D' |錢好閒,最緊要係d證件4 W* C" W2 e' o. h+ s1 H
八百幾蚊o者,當冇豆過利是啦今年,反正我都唔係太鐘意收人利是
2 A# V- `, R. E2 M咁又係,最煩係要等證件出番
1). 身份證不需報警, 只要去人民入境事務處補領4 q- A9 D! }6 T
2). 唔知
2 r1 r1 {) I: ]' b3). 打電話去銀行hotline報失, 其他信用卡亦是如此做法
$ g+ {' h" a+ c& r4). 唔知
* C( k9 R$ P! f* ?2 c8 Y( J/ ^8 A: d" e5 B* J& Y1 Y$ e' V$ `% Q
希望你可以搵番d嘢啦 ....% N/ A5 E/ j4 Q
我就幸運地可以搵番d嘢, 連現金都完封不動, 不過d card 就已經第一時間cut 晒, 要等佢send過d新卡俾我啊!
阿感~祝你好運~可以搵返card~~~
在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇,仲要一亳子都冇少到,真係好彩
; I5 Z* y  b" B/ _: j7 `' r特別O係度多謝路不拾為O既好市民,希望你睇到啦,萬分感激2 T4 Q! @. b6 [1 L
原來香港都仲有好人O既
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 21:00:
2 x0 Q  L! _' Y! l: I' g( D在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
" L7 ]% P/ k" @9 O& d) t$ f, r, l( _# v. ?+ L. k
恭喜~恭喜~感感~~~
) C" w& c3 b" Z& R  i9 p% H
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 09:00 PM:, Y, ]( }; }9 t
在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
8 I# F/ o, [+ s5 b7 C) }% q' n
9 L8 M3 M' i+ K. ]
咁你都算好彩,遇著一個大好人
Originally posted by 阿感 at 2006-2-9 09:00 PM:
- s; q! B) p: e- P' ~在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
: F- v( a4 X1 x: o  y% |/ n呢d叫好心有好報
Originally posted by 阿感 at 2006/2/9 09:00 PM:
/ `& ?- V% b! p" n在各位版友祝福下,今日終於領回銀包喇...
. A) e, H6 P) |9 ~8 s
) H, _$ O5 _' ?0 {" g4 Y- P" Z. z

; D4 V: F! q& g! i你真好運
曾說三國迷無聊, 最後成為無知的三國迷~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 尋物啟事

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。