<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿感 at 2006-2-14 20:37:
* V6 Z, T9 I- A/ C- g' S8 o; |* e4 j) O* r% f: z

* j6 X6 k# R/ }5 IZ字頭,2字頭......' w0 v7 V( H2 {4 `: i# \
仲未有人答到我個題問
' d. }& L1 ?; a& Q4 l* ?
/ d% K0 a9 [# \8 @) x! c
要問c仔先知~~~
Originally posted by AWU at 2006-2-14 02:39:
; _& t  Q6 Y: `8 `4 ^' W
( B: g8 `: e  n0 \6 Z# X
5 {2 _$ L( x$ zSAME SAME
2 B1 E+ s* z; [

Y, o! ~) o, E' B8 B- q8 ~+ I% z( NA師兄~
Originally posted by garycheung at 2006-2-14 12:51:
, O# x2 Q" J; z  B
& w2 e9 a1 ]& J6 q1 QNO....起碼3張野
" A! D& x/ T, y3 r. J2 @

N* [, _6 z- c比你知道添~~~
Originally posted by 阿感 at 2006-2-14 00:18:6 E- {) b8 K2 c3 |* V- l: q
本人的身分證號碼是英文字母Z 作開頭的,咁樣Z O既組合完左之後係用乜字母開頭?
2 l7 I! [/ y5 _近期出世O既又用到乜野號碼?
  ~% M& D5 T. W* d好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2006-2-14 22:47:7 F; v, O* o  [0 Z9 `" B: C: v- @" Q
' @  p8 L6 j% s4 ]  e7 z
好難講架!好似K字年代時,P呀、H呀都是外勞的字頭!睇下定字頭的話事人心情架咋。
6 |& m" [2 Z0 y/ ?, G

0 [' m" t& C. x1 ~0 w5 {唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~
3 |" Y" B: Z  o' N5 U: J
6 I7 C% x# u, M1 d- z& q2 k4 p& Q講笑~唔好嬲~~~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-14 11:58 PM:( m+ w$ b% @; f% H! A  W) S" l
% o# g# y( j( Q/ ?- r/ x6 q$ G* a
/ e, d# q, a* k8 Q- l! V+ |
唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~  t( [5 K+ X: h: P, f  [
" \2 _6 g- ]8 e- U0 f# v  a
講笑~唔好嬲~~~
: f8 [9 w" c! Q/ W: C
# G* i: C- |: x$ _
好少聽人講"我唔係pk"- u0 Y( h  e4 v2 J) ~/ H4 p
通常都係講"你條PK","你就PK"
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-14 23:58:+ U  _% F! n* G: b) @6 {% r8 J
- [9 L- l+ \. {6 b" T

9 R% V! L) q* s  ^6 w% a% n$ b唔怪得人成日都話"我唔係pk"喇~原來係"我唔係外勞"咁解~~~4 e. X* B" m6 n9 Q- ]* M% ]' f8 A# {

^' m! Q$ [( L3 c; l講笑~唔好嬲~~~
, U  g& W+ m7 _& ^' Y
咁都會嬲?乜原來我咁小器架?
網上身份誰不『機密』?
好似已經用緊"L"或"S"字頭 ....
Originally posted by 阿感 at 2006-2-15 00:08:
; x& E  f0 A* X( q- @
! z/ d# t2 |% N0 y3 k. N" a; d$ c5 T! H2 N( D! B, Y( U
好少聽人講"我唔係pk"
, W2 k( V* r$ d; R% Y1 O通常都係講"你條PK","你就PK"
( X0 p& }2 A5 C9 M: \$ Z. ]- ~: z5 y! L( Q) X1 P
講完"你條PK"之後, 對方咪會話"我唔係pk"囉~~~
Originally posted by newman2005 at 2006-2-15 00:08:
) O+ e$ k  x- R, N! h9 y4 E好似已經用緊"L"或"S"字頭 ....
0 A7 P. p) \- Z, s6 B& R! O% m% }
5 n$ }2 e* E# U$ M! E
咦~咁即係話字母並唔係順住去~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 有關身分證號碼

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。