<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Germany新名單
返回列表 回復 發帖
唔知點解揀Huth?
佢次次都揀架bor~
可能係親戚底~
Originally posted by cfccfcc at 2006-2-27 10:38 PM:
唔知點解揀Huth?
佢次次都揀架bor~
可能係親戚底~
唔係.........我覺得佢係有d顧面子

huth係佢一手揀出黎ge...要操真係要操好耐
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
人名後d數字係咩黎架?
Originally posted by lookityourself at 2006-2-27 10:41 PM:

唔係.........我覺得佢係有d顧面子

huth係佢一手揀出黎ge...要操真係要操好耐
huth 係有 potential o既~
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-27 10:45 PM:

huth 係有 potential o既~
係......但要操到當年梅斯達咁一鳴驚人就真係好難,係要比時間佢
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-2-27 10:59 PM:

係......但要操到當年梅斯達咁一鳴驚人就真係好難,係要比時間佢
不過應該係咁球會操起佢先
球員係球會o既時間多過o係國家隊o既時間好多

如果你真係想入國家隊, 而o係車仔又冇乜發展機會, 佢就應該主動提出離隊 (因車仔唔想放走佢)
Originally posted by 艾力克 at 2006-2-27 11:07 PM:

不過應該係咁球會操起佢先
...
但係奇連士文仲奇怪

叫佢留隊

叫佢跟泰利,加拿斯同卡華路學野

世界杯會預埋佢
Originally posted by lookityourself at 2006-2-27 10:59 PM:

我眼中的候夫只是比辛達路斯好少少既一個張飛。有力量但冇腦。(球場上)

就係比辛達路斯多一份力量,其他就真係半斤百兩,一樣咁......唔講咁明喇。

相比之下今季既美錫斯真係穩好多。(個人認為連紐卡素的保桑都比他們好)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-27 11:17 PM:

我眼中的候夫只是比辛達路斯好少...
美錫斯??羅馬果個??

我覺得侯夫真係似張飛多.......慕遜加柏個贊臣雖然係閘,但係都比佢好幾皮!!!!!

講真德國又唔係真係咁少防守好既球員,奇連士文就硬係要揀d廢人

麥斯達點同佢??麥斯達早在當年多蒙特中己是被受注目的新星中堅,長期擔任正選下幫助多蒙特打入足協盃決賽和勇奪聯賽冠軍。而且個人來說有高度,轉身快速度也很高,即使時有錯漏但好多時都追得番,假以時日位置感和穩定性加強後肯定會發光發熱。

但好可惜有一對玻璃腳......
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » Germany新名單

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。