<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 艾 歷 臣 點 兵 迎 烏 拉 圭
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-3-1 17:22:

總好過冇默契、冇表現既肥仔比亞堤。佢瘦番我絕對支持佢。
我認為兩人實力一樣
EF小人物

如果woodgate有得踢world cup,多數Brown就冇
呢場波有冇考眼光呀?
我要瞓身支持英格蘭呀
Originally posted by wer at 2006-3-1 05:43 PM:

我認為兩人實力一樣
瘦既比亞堤絕對係英格蘭最強中鋒。但而家肥.......好慢........

希斯基咁就做左第一,高治??唔夠衝撞。
我愛長澤
羅賓遜
加利尼維利 泰利 里奧費迪南 布歷治
碧咸 卡域克 謝拉特 祖高爾
朗尼 戴倫賓特
布歷治又傷出,唔知有冇大礙~
祖高爾呢場真係踢得好~
Originally posted by pairfai at 2006-3-1 05:21 PM:

你冇嘢嗎?你都識講啦,英格蘭U21吖嘛!
係英格蘭球員,佢絕對有資格、有實力做大國腳啦!
請留意我既說話!!!!我冇講過佢冇資格...我都認為佢有實力做大國腳

佢o係英格蘭U21有實力踢正選....但有實力唔代表可是即刻升做大國腳~

而家???........未係時候!!!!!
Originally posted by tkk2p at 2006-3-2 12:15 PM:
布歷治又傷出,唔知有冇大礙~
祖高爾呢場真係踢得好~
希望艾殊利高爾快d好返啦
一個入波一個助攻
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2006-3-2 01:14 PM:

希望艾殊利高爾快d好返啦
一個入波一個助攻
英格蘭同荷蘭,巴西一樣人才輩出得好利害
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-3-2 10:57 PM:

英格蘭同荷蘭,巴西一樣人才輩出得好利害
說開巴西,記憶中他所有世界杯冠軍也非在大熱門的身份下奪得的,全是被看輕或有更強球隊存在時奪得的,還記得82年薛高帶領的黃金中場敗給意大利嗎??90年更是大熱下發波瘟及被馬勒當拿搶晒風頭。所以今年強陣信唔過。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 艾 歷 臣 點 兵 迎 烏 拉 圭

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。