<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯賤賣雲佬??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2006-3-2 09:03 PM:

從來不覺佢實用

雲佬真可憐
Originally posted by 清揚 at 2006-3-2 08:49 PM:
希望佢滾回荷籣,不想在4大聯賽再見到他了,看佢踢波好悶..........
同意呀!
佢好似極少在禁區外shoot
佢踢波真係悶到爆!
Originally posted by 足球王 at 2006-3-2 10:43 PM:

同意呀!
佢踢波真係悶到爆!
有一球
上年季初話想同 henry 鬥全能, 禁區d罰球佢都射埋, 之後就冇左年事
Originally posted by 足球王 at 2006-3-2 22:43:

同意呀!
佢踢波真係悶到爆!
唔系話佢射波,系比波............下下比隔離左右,再唔系就傳後..........人人都識la,洗咁高人工買個雲佬番黎???
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2006-3-2 11:02 PM:

唔系話佢射波,系比波............下下比隔離左右,再唔系就傳後..........人人都識la,洗咁高人工買個雲佬番黎???
唔使理佢踢法如何,佢入倒波就係好前鋒。好過你扭100個人乜花招都出齊但入唔倒波。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-2 11:05 PM:

唔使理佢踢法如何,佢入倒波就係好前鋒。好過你扭100個人乜花招都出齊但入唔倒波。
咪就係  理得佢踢成點 前鋒識入波就得  好過好多前鋒一季都入吾倒10球LA
Who said that?

More than 100% he will staying at MU
Originally posted by chunhong at 2006-3-2 11:11 PM:

咪就係  理得佢踢成點 前鋒識入波就得  好過好多前鋒一季都入吾倒10球LA
認同。最慘既仲要唔係入唔倒波,而係射失晒d波。哈哈!!所以好憎伊巴謙莫域、卡斯辛奴呢d把握力赫人既前鋒,射極都唔中龍真係你做球迷激唔激死,我就試過俾卡斯辛奴激到我爆炸,伊巴就笑到我肚痛,雖然佢地識得助攻,但佢地己經白白咁浪費左好多機會。有陣時睇見冇人mark佢地一射咁就飛機真係好無奈。哈哈!!
我愛長澤
雲佬o曼聯有機會破哂d 前輩o既曼聯紀錄....
有一個名留青史o既機會,相信佢同費sir都唔會放棄...........
同佐治輩斯,單利士羅,卜比查爾頓齊名,邊個唔想先???

所以我唔信佢會走!!!!!
係唔係真好難講﹐不過我自己就真係唔想﹐1000萬鎊呢個價﹐簡直有辱雲佬﹐而且俾呢舊錢曼聯﹐都未必買到個好forward﹐到時又係搵自己黎搞.........一動不如一靜啦
我嘅女神~~~鄭萃雯
永遠最愛Lia、Neko....可惜,2個都係屬於別人的……
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 曼聯賤賣雲佬??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。