<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬對阿仙奴大家賽前點睇呢...做返個賽前討論呢
返回列表 回復 發帖
其實我都真係好耐無係電視前睇波....
多數都係賽績....
今日一見.....大朗...真係無當年既速度...同反應....
重有施單....也沒有佢中場既影響力....
可能佢地都真係老了...
今日睇.....點知全部反轉....
阿仙奴攻勢重多過皇馬....變左皇馬就做急攻....
係尾段先似d 樣......
不整場....個中場輸到訓係度....
基本上...一直都好似阿仙奴中場羅曬優勢....
開頭如果咩都唔知...真係以為皇馬上場勝緊係手...
今場放慢來打......
佢地入唔到去都真係應該

反而...最後我覺得....係巴仔同ac,祖記
ac 今日真係勁到訓低....組織...攻力...防守真係一流......
不過都可以講拜仁無運,,,,,如果唔係拜仁都好多機會入波.....

利記.......真係輸得金........
重要一粒波仔都入唔到.....
都夠曬爆冷.......
Originally posted by at 2006-3-9 06:01 AM:

中呀
奇哥你都真係勁準wo........
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 03:15 AM:

用錢去買成績???
你知唔知咩叫用錢...
或者我用字錯咗....我嘅意思係﹐唔鍾意一啲只顧買"星"﹐唔理對球隊有冇作用嘅球隊。
講真﹐用錢去買成績﹐我覺得都唔係最大問題﹐好似巴塞同車仔﹐啲錢係用咗﹐但係對球隊實力真係有好嘅影響﹐咁真係唔怕用﹐不過好似皇馬咁﹐咩"一年一星計劃"﹐多鬼餘﹗

點都好﹐最令人感到意外﹐應該都係拜仁慘敗1-4﹐場波我冇睇﹐踢成點我唔知﹐不過真係估唔到堂堂德甲一哥會輸到咁.....
我嘅女神~~~鄭萃雯
永遠最愛Lia、Neko....可惜,2個都係屬於別人的……
Originally posted by ThomasKoon at 2006-3-9 09:18 AM:

或者我用字錯咗....我嘅意思...
當年皇馬成功果時有冇人會咁樣講?人地唔掂果時先識黎咁樣講既人樣多鬼餘
摺吧啦
Originally posted by ThomasKoon at 2006-3-9 09:18 AM:

或者我用字錯咗....我嘅意思...
ac今場top fit加上拜仁後防突然失準.....
繼國家隊後,拜仁面對意大利球隊又輸4:1
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2006-3-9 02:52 PM:

ac今場top fit加上拜仁後防突然失準.....
繼國家隊後,拜仁面對意大利球隊又輸4:1
係羅....拜仁前面又無運....好幾球都好大機會....
相對ac 個場就真係好睇過阿仙奴個場好多....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 皇馬對阿仙奴大家賽前點睇呢...做返個賽前討論呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。