<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 唉!!請支持皇馬嘅兄弟發表意見!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by pong391628 at 2006-3-9 07:42 PM:
比我汁我會汁皇馬既後防同埋中場靈魂人物施丹~其他都無咩問題~
後防改善左唔少啦
新加盟個施仙奴都幾勁, 我覺得佢速度仲快過卡富添
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 10:06 PM:

後防改善左唔少啦
新加盟個施仙奴都幾勁, 我覺得佢速度仲快過卡富添
速度快冇用,打閘要能攻善守先得,佢下下上左去攻唔返黎咪死???
摺吧啦
臨尾卡斯拿斯出左黎...差d比皮里斯射入
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 06:29 PM:

死球先係呀,生波冇話幾多秒,而且佢係接波
好似生波係6秒..打we都知啦= =
Originally posted by 七星天使 at 2006-3-10 12:47 AM:

生波有限時嫁咩,死球就好似有限,佢仲要接實添,個球証連罰球十碼都唔執正黎做啦,更何況係接實訓係地n秒呢,如果係贏到既根本唔洗理果幾秒~
摺吧啦
Originally posted by pong391628 at 2006-3-9 07:42 PM:
比我汁我會汁皇馬既後防同埋中場靈魂人物施丹~其他都無咩問題~
雖然施丹係年紀大,但對比起大哨
我覺得施丹,踢得幾唔錯~
Originally posted by kuru at 2006-3-10 12:55 AM:

雖然施丹係年紀大,但對比起大哨
我覺得施丹,踢得幾唔錯~
施丹係攞到波,但比波有時太慢,遇到d靈活又快既球員佢好難交到靚波,除非果日佢狀態好啦..........
摺吧啦
大哨今場雖然係比平時努力,但一場半場努力係冇用既, 一個球員, 攪到自己肥到咁, 跑步加速到連自己單刀都俾施華破壞, 真係好想佢坐後備等轉會喇, 如果用巴迪斯達+卡斯申努打前, raul 同guti 打中(起碼肯回後追波), zidane 同 beckham 打左右, i think 係最好既打法
" "加分是王道" "
最尾果球應該係羅賓奴射...
除非係中間撞到人...
如果唔係...都唔會入既...

生球接實開始計係六秒內要開...
但如果係要落地接人地射波呢d...
通常球証都唔會吹得咁嚴...
通常都係等佢也起左身先再計...

列文係訓左一陣者...
無幾十秒咁誇...
唔算特別耐...正常啦...唔通仲拿拿聲整個快攻咩...

我覺得皇馬領隊咁遲先開始換人係聰明既做法喎..
如果60分鐘換人搏殺...
無錯係多d 時間追...但同時後防就多d 時間輸波...
當你60分鐘追成1:1...阿仙奴就仲有30分鐘反攻...
相比之下...皇馬班後防...真係好難頂30分鐘...

究竟呢場波係皇馬攻得差...定係阿仙奴守得好呢??
我個人認為係皇馬攻得差...
施丹狀態真係好差...
好少見佢一場波交失咁多波...控甩咁多波...

個人覺得...皇馬最大問題就係正選陣容...
其他都無乜大問題...
Originally posted by 七星天使 at 2006-3-10 00:47:

生波係冇限時既,只要你開就得喇,Keeper見到有人對佢作出干擾有權運用無限步在禁區移動去擺脫敵鋒才開出,甚至乎hold住粒波等危機減退才開出,列文就系運用後者,所以某人加落列文既罪名是不成立的
Winning只系Game,Winning話沙治奥拉母斯D射門精度可升到98你咪以為現實中既沙治奥拉母斯又可以la,唔該

[ Last edited by 清揚 on 2006-3-10 at 12:32 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 唉!!請支持皇馬嘅兄弟發表意見!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。