<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽班霸全數出局, 歐聯仲有冇代表性呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 22:03:

朋友, 皇馬係咁攻, 竟然去到近七十分鐘先第一次越位, 皆因法明尼, 托尼, 辛達路斯同基拔圖施華企得後 ja
臨尾佢仲玩角球旗戰術添, 雲加又無端端o係補時階段換人
呢隊所謂英格蘭球隊, 竟然冇一名英格蘭正選球員, 我寧願皇馬呢支"西班牙球隊"出線呀
你想睇果個廢人23咋掛,你對阿仙奴咁反感原因系廢人23以前系打阿仙奴既死敵---魔鬼隊堵~皇馬系咪咁值得出線ar???條左路完全比希比,伊保爾Head住,一個亨利已玩到皇馬班守衛冇氣抖,法比加斯D派波仲定過古迪同施丹,廢人23又比法米尼Mark死左,基拔圖D截擊又好,冇錯,皇馬D控球率系高過阿仙奴,但阿仙奴D反擊好似流暢同入肉好多喎,皇馬呢???經常系中後場由左傳右,又由右傳左,跟住就失左..........阿仙奴入唔到波實屬欠運皇馬根本冇得揮

[ Last edited by 清揚 on 2006-3-9 at 11:21 PM ]
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
強隊對強隊.....
點都係一隊晉級 一隊被淘汰架啦.......
依d係冇得講......
Originally posted by abc123aa at 2006-3-9 10:45 PM:

我諗呢個情景體育版未必出現過
[center]咪就係因為佢講d野太岩law~[/center]
里昂雖然只係法甲聯賽球隊﹐而法甲俾人嘅感覺﹐就係較四大聯賽為弱啲﹐不過里昂嘅攻力真係唔講得笑﹐如果里昂尋晚對住皇馬﹐肯定笑到收唔到聲﹐分分鐘大炒都似﹐維拉利爾喺西甲都唔算弱旅啦﹐而且有本事晉級到八強﹐絕對有一定實力﹐再者祖記、巴塞、ac唔係強隊咩﹐咁快就冇代理性?如果喺你心目中真係冇代表性嘅﹐不如你唔好睇喇﹐費事侮辱咗呢八支球隊﹗
我嘅女神~~~鄭萃雯
永遠最愛Lia、Neko....可惜,2個都係屬於別人的……
Originally posted by edward1906 at 2006-3-9 07:42 PM:

列卡度係咪葡萄牙個龍門?
佢好似踢士砵亭架喔....
可能記錯左。
我愛長澤
打WINNING打到傻左
不如唔好叫歐對聯,改名叫豪門球隊聯啦
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 10:03 PM:

朋友, 皇馬係咁攻, 竟然去到近七十...
皇馬係攻唔入, 唔係係咁攻! 控球率高亦唔代表控制戰局~
'角球旗戰術, 補時階段換人' o向足球比賽根本就非常普遍, 個個領隊都會喇~ 你睇得波少呀~
少越位因為人o地條防太 deep !? 會唔會係肥哨起步太慢呀?
R.Madrid 超過 180 分鐘都入唔到一球, 咁都藉得出線? 你冇o野呀~
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 17:04:
尋晚阿仙奴又打死守足球, 咁o既話真係冇乜趣味性
好明顯你係皇馬fans 唔客觀...
arsenal 昨天 禁住皇馬砌.......
完全係進攻足球wor....
Originally posted by bigfish at 2006-3-9 22:03:

朋友, 皇馬係咁攻, 竟然去到近七十...
計射門次數同入球機會啦苯....
阿仙奴起碼都叫有威脅啦...
你唔識就唔好亂up...
Originally posted by Pharaoh at 2006-3-10 02:31 AM:

皇馬係攻唔入, 唔係係咁攻! 控球...
概括黎講, 皇馬攻勢大都隔靴搔癢, 相反阿仙奴卻是一針見血.
一剎那的幸福足以回味一生

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 三大聯賽班霸全數出局, 歐聯仲有冇代表性呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。