<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 覺唔覺AV越來越悶...
返回列表 回復 發帖

覺唔覺AV越來越悶...

覺唔覺AV越來越悶...已經唔想再買或download
.
都感到有點
來來去去d 劇情都係咁, 都係咁既次序
打車輪喇, 個男既開始多手喇, 揸波喇, 除衫喇, 啜喇, 跟住就到下面, 男同女口交完, 就到女同男, 玩得一陣, 就開始做野lu, 做野既話, 就正常位喇, 坐蓮喇, 推車喇, 最後再正常位, 男既就抽出黎射係女個身/面
d 奇奇怪怪野, 同埋d 變態野自己又唔鍾意睇喎

以前就唔理好醜, 有就 download
依家睇, 都係揀d 靚d, 身材好d 先睇喇
Originally posted by Little Boy at 2006-3-14 10:19 PM:
以前就唔理好醜, 有就 download
依家睇, 都係揀d 靚d, 身材好d 先睇喇
有無好介紹呢 ??
一剎那的幸福足以回味一生

睇得多乜野都悶啦
Originally posted by brightman at 2006-3-14 22:51:
有無好介紹呢 ??
X 2~
Originally posted by 阿感 at 2006-3-14 22:55:
睇得多乜野都悶啦
唉~無得睇又恨、有得睇又呻...............做人真矛盾~
Originally posted by Little Boy at 2006-3-14 22:19:
都感到有點
來來去去d 劇情都係咁, ...
唔知同新AV學巨人有無關係?
.
Originally posted by Little Boy at 2006-3-14 10:19 PM:
都感到有點
來來去去d 劇情都係咁, ...
Little Boy兄,小弟完全同意你既講法,而家di av,無論係制服,露出,老強,di做野情節好似例牌菜咁,就如你之前所講,最多係玩埋中出。仲要係無論新人或舊人都係一模一樣,只不過由唔同女優演出。
所以小弟而家都係睇過囡囡靚唔靚先dl,免得過都唔下載,因為真係好傷harddisk
Originally posted by brightman at 2006-3-14 10:51 PM:

有無好介紹呢 ??
梗係有好介紹喇~~~
就係~~~ 港男紅燈區-[A片收集區] (18歲以下人士不准入場~)  
Originally posted by Little Boy at 2006-3-14 23:02:

梗係有好介紹喇~~~
就係~~~ 港男紅燈區-[A片收集區] (18歲以下人士不准入場~)  
不過要夠50分至得,所以未夠分者就要多多努力
.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 覺唔覺AV越來越悶...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。