<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 利物浦唔係"一人球隊"!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sonyguy at 2006-3-27 01:31 PM:

同上年比...陣容係變左...但又未...
都唔係既, 係上年年尾利記連續十一場不失波個陣既表現都有d霸氣架...最衰係比聖保羅斷左纜 [個場既表現都唔錯, 可惜入唔到波]
一剎那的幸福足以回味一生

Man U
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 06:10 PM:

車仔既唔係霸氣,係屈機既氣勢。超越了霸氣。哈哈!!但對手好難服。真係諗唔倒英超有邊隊可以贏車仔。
講屈機我覺得巴塞先有呢d feel,現階段既車仔冇,連霸氣都冇點會有屈機呀.......
打得好既皇馬亦都有屈機feel
摺吧啦
Originally posted by brightman at 2006-3-27 06:57 PM:

都唔係既, 係上年年尾利記連續十一場不失波個陣既表現都有d霸氣架...最衰係比聖保羅斷左纜 [個場既表現都唔錯, 可惜入唔到波]
果場我覺得賓總完全係出錯人,到臨尾先識黎換人........
摺吧啦
Originally posted by night at 2006-3-27 06:36 PM:

今年陣容都係調整同融合既階段中
比多1,2年時間實得
係呀,最緊要唔好步皇馬後塵就得喇,巴塞都要一步步上啦,更何況係利記呢~
而且利記依家既人腳都冇咩大問題,只係個別位置要再執執啫
摺吧啦
Originally posted by night at 2006-3-27 06:35 PM:

唔覺車仔有咁強
車仔上年攞冠軍贏就贏在穩定性,上年曼聯阿仙奴穩定性都唔夠車仔強,莫講話愛華頓同利物浦
今季亦都係同樣既問題,好多時車仔失分,下面果d又失分,變相唔可以越追越貼,點解巴塞同祖記今年又係排咁耐第一呢,就係因為下面果d穩定性唔夠第一果隊強,所以呢兩年d冠軍球隊都好似又係果幾隊咁
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-3-27 18:10:

車仔既唔係霸氣,係屈機既氣勢。超越了霸氣。哈哈!!但對手好難服。真係諗唔倒英超有邊隊可以贏車仔。
係牙,屈機到靠手球博球證睇唔到嘛
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 利物浦唔係"一人球隊"!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。