<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 我想問下費sir做咩要雪雲佬??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2006-3-29 12:11 AM:

只可惜a14唔識入波,應該話入波唔多。
係low, 入球率比較底, 係列斯個陣都係咁, 不過個份活力, 同衝擊力, 算係吾錯~~
Originally posted by au212001 at 2006-3-29 12:42 AM:

係low, 入球率比較底, 係列斯個陣都係咁, 不過個份活力, 同衝擊力, 算係吾錯~~
在列斯時早期踢前鋒,後期都要局住改打右翼,原因如下:

第一:入球能力一般

第二:佢技術在列斯陣中算不俗

第三:要讓出位置給入球力更強的維杜卡拍住羅比堅尼等人踢前鋒位置。
我愛長澤
Originally posted by bigfish at 2006-3-28 10:19 PM:

以曼聯o既吸引力, 要吸引亨利加盟並不困難
維度卡有d 似舒寧咸咁, 夠經驗, 又唔駛好多$$
另兩個勝在後生, 速度快, 同朗尼, c 朗夾到
阿仙奴除非快要破產,如果唔係死都唔會讓亨利俾曼聯。

維度卡風光不再,而且踢法是力量型,體能慢慢下降的他以肥肉極多的肥佬身驅,就算黎到曼聯都會有作為嗎???哈哈!!

羅比堅尼踢法上似奧雲,就真係要睇下奧雲夾唔夾倒朗尼先喇,若夾唔倒,羅比堅尼夾唔倒既機會好高。

迪科爾好似真係末試過同朗尼在國家隊同時演出有好過。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-29 12:53 AM:

阿仙奴除非快要破產,如果唔係死...
ya...
要 viduka 不如要 ronaldo
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-29 12:57 AM:

ya...
要 viduka 不如要 ronaldo
呢個好呀!!不過要朗拿度不如要番雲佬。哈哈哈!!
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-29 12:59 AM:

呢個好呀!!不過要朗拿度不如要番雲佬。哈哈哈!!
不如利華度加巴治奧

Originally posted by Azuma at 2006-3-30 01:27 AM:

不如利華度加巴治奧

巴治奧件波衫一定好好賣。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 我想問下費sir做咩要雪雲佬??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。