<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 話幫你睇住個老公, 信佢, 點知......>< [卡+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by CHECSS at 2006-4-9 03:16 PM:

sorry , can you speak again
死o靚仔

Originally posted by garycheung at 2006/4/9 15:17:

死o靚仔
OK , thanks
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by alan123boy at 2006/4/9 15:04:

但係死仔吾入得噃!
you say to 155220 first
http://www.xvideos.com/video451827/rio_filter-074_babe_filter-037_and_squirt
Originally posted by garycheung at 2006/4/9 15:17:

死o靚仔
are you better now ????????
Originally posted by hate1118 at 2006-4-8 07:06 PM:
多謝大家支持!!!   不過告介各女士, 有D女人真係好賤格,
仲有板主講得啱真係無貓唔食魚, 只要條魚擺係你面前!
我堅持拍拖和結婚後只和伴侶發生性行為的
Originally posted by hate1118 at 2006-4-9 08:29 AM:
我老公知我知道, 佢表態過想復合, 亦...
變了心的男人,不用跟他什麼十年感情
俗語有云:[你不仁,我不義]
唔好煩   考慮下我  hate1118小姐
Originally posted by hate1118 at 2006-4-9 02:56 PM:

我無涉及三級, 我講過我講出嚟只係想告介各女士, 世上真係會有做戲一樣
咁賤格的女人, 無諗過咁攻心計仲咁有部署暏! 我唔再討論啦!!
都好既...都過左去...
黎一個新既開始...you will be best
計我話
upload 果兩條賤人ge片比我地睇睇,
再幫你post上其他網啦
(sorry~我係口臭)
Originally posted by toro at 2006-4-9 01:24 PM:
話實…個貼响呢邊可能仲紅…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 話幫你睇住個老公, 信佢, 點知......>< [卡+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。