<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿風~* at 2006-4-17 06:14 PM:
' s6 ]4 s7 O/ @你地係咪身痕呀!可能俾人打鑊就無事【講笑】
' ~  b$ _: s$ {$ n: h: R, P8 k. O' ~
7 S4 r% U/ ?; t1 R+ x( O- u
+ P/ e: b2 h" g& u! q5 F
哈哈,e位先生你真會說笑,但我笑不出,我是很認真的
Originally posted by steve123456 at 2006-4-17 06:15 PM:
) K8 r2 l3 ^, i, D) {. L2 U, Zme2 6 ~$ g' `4 l. t7 t7 L( i
我問過醫生 , 佢話係因為因為熱而產生敏感 , 我覺得係因為自己少運動出唔到汗引致
2 l  k) y- Z; E1 ?8 z' n% D* I7 z* G  R% T* e8 T& o' `( F) B: [, K

6 B. M: J! ]: S4 k9 k要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
Originally posted by kjkj at 2006-4-17 18:18:
% z' R0 R  P2 w+ M" k
2 S' U9 \$ n* c' z) D7 M
. K7 h7 w7 R& e& d: _
+ u" Q1 i$ ^  R9 S* Y3 \* w6 m' k要做運動啊@@,我現在連一百米都跑不到,點做??
, G5 h8 ^. I9 l; A, K
9 p7 [4 f" f! t  V( \4 w, `
跑到幾多?
.
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 06:22 PM:
, y; ]. }, K3 r% q* g" T1 Z3 f6 J" f' i
4 y9 ?- \0 Y* @! l" _
跑到幾多?
# p" z6 L$ t# F) ]  h# T1 H9 r6 `

& r$ D- P+ y) o跑到80米左右,就會''烤全''感
搽藥膏lo...
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
Originally posted by iknow at 2006-4-17 06:48 PM:7 x8 e$ W# U% C1 O
搽藥膏lo...
  K& z3 s7 `8 {! _4 C5 y

* U. F/ E: l! d$ f' R/ h/ ]& s6 W7 l' b; R
暈了,我要全身都搽嗎,好重皮喎
痕還痕
/ i1 p$ U# V! u, g! ^唔好周街”ar ben 周”就得啦9 g0 `$ f" ?+ x  H: w+ n  e# P- }7 V
) U+ t- D- ~/ I% a; X

. j2 d  S' U& z1 ?7 G全身痕可能係風(難)
0 o- [) A, p, F7 @( I: O. I你係咪會紅左果隻# ~' M: q! D% s4 l& ^& r: e' w1 o
建議快d睇醫生
Originally posted by austin666 at 2006-4-17 07:10 PM:! r3 G3 K' M+ K9 j
痕還痕
* ?5 f  G3 z; I( j! _8 Y& M. P; u( J唔好周街”ar ben 周”就得啦
( Y- T* P. m2 F/ b
2 i7 j; f2 y/ Z/ {* S% @$ Z4 k
' f8 s4 q7 s4 L  N7 |# `全身痕可能係風(難)9 F% z4 ]& W  y6 w* `# `
你係咪會紅左果隻
( H7 E) ~8 l! ]  }$ A建議快d睇醫生
! `, U  T7 _& F5 _: s& d" h8 B+ K( Y. G7 O- l
條野無啦
$ [$ G+ o6 w, C1 k
. Y8 R: _9 ?3 c  n2 z, H無紅啊
總之去睇啦
5 X6 |5 Z! j1 B0 Q
! c$ k% x$ }( f病向淺中醫) ^: D' C$ @- W/ t
呢句唔係流的
如果無紅, 但好似起雞皮咁, 間唔中一兩次,
6 l2 x& w  }/ \3 N1 S3 W5 u呢d叫"濕" (可能太咸濕) 講少暑
4 m% a5 C! u4 b. W0 [咁你哋得閒要飲去濕茶, 大涼茶舖有得買,( E  n  _# z: l/ m
或者去藥材舖拾返去煲都得.
( W7 R0 t  m+ m5 S9 q) C最好一星期飲一次!
% K' K* R% a$ _4 k6 ]
+ T& x0 ~0 e9 N4 S( y希望幫到你哋
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 身體有毛病,幫幫小弟

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。