<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 學校某老師,大家來討論一下
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-4-26 22:03:

根本佢諗野都諗錯晒方向...

另外,我覺得成個中學生涯都會係一生最開心ge日子,唔只中一至中三~~
今日好慘,欠2樣
.
Originally posted by kjkj at 2006-4-26 21:52:

400可能有
唉!唔讀書可以做咩野?!
.
"我明明改左正,改錯左就叫我再改多一次,我當然唔順啦,重要我留堂改返"
呢度真大"獲",自己改錯左,叫你改番都唔順,咩心態呀???
Originally posted by chrislovegill at 2006-4-26 10:19 PM:
"我明明改左正,改錯...
係... 你自己都識講改錯左la
改正改錯格式,我果日都無返學,點知佢要d咩格色啊,上次改正都無,點知佢特然會感啊
Originally posted by kjkj at 2006-4-26 10:50 PM:
改正改錯格式,我果日都無返學,點知佢要d咩格色啊,上次改正都無,點知佢特然會感啊
如果係功課應該係你無番之前一日就知道要做

仲應該會同你講埋個格色

[ Last edited by Azuma on 2006-4-26 at 11:05 PM ]
Originally posted by kjkj at 2006-4-26 10:50 PM:
阿KJKJ,一步一步黎。唔好退學,返反學喇。向先生認低威(咩氣唔順啊,咁樣嬲值得咩?)一頁一頁做(一晚做唔晒,叫先生俾D時間自己)做到做完為止。

PS:你唔做,問題永遠係度。係,你退學可以解決問題。。。不過上面D回覆已經話左俾你聽,只不過係會製造一個更大既問題

你自己諗下啦,出街吹下風又好冷靜一下(記住:忍一時,風平浪靜,退一步。。。你諗你喇)
你唔好比我係街撞到你,我實車死你!
臭老狗真嗆!!!文革總有一天會重臨,走着瞧
來電會震動,面版會發光,低頭望手機,兩眼淚汪汪。
你駛乜理佢咩二選一即日答ja..

登報紙咩都掂
你唔好因為呢樣野又諗唔開呀小朋友

究竟你幾年級?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» 吹水版 » 笑爆肚開心笑話區 » 學校某老師,大家來討論一下

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。