<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 如果你朋友既女友向你挑逗,你會點呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by austin666 at 2006-5-1 12:07 AM:

過左去的就算啦
唔使同你朋友...
如果得佢一個
咁我就少d顧慮既
但係叫我搽重要部位...係咪照做?
(如果佢唔care,我在公在私,都會做,無蝕底,haha)

但係佢男友係度
如果條女有依個要求
咁我問果friend介唔介意
佢實係覺得好奇怪禍...
因為點解條女唔叫佢...會叫我做
實有疑心
咁我又點解釋呢?

(好似愈講愈多問題﹗)

[ Last edited by iedcf on 2006-5-1 at 12:17 AM ]
各位兄弟

最新消息~

我果friend同佢女友分左手啦....不過無爆我果單野出黎

因為我果friend好似都唔係好知咁...淨係問我佢做錯d咩...會攪成咁樣

另方面,果女仔分左手,都有搵個我,想約我

你地覺得我應該點呢?
如果你呢個時候追個女仔
你要預左冇fan做
而且有風險佢地會復合
2個都冇曬

如果你有信心得的
你可以照追
因為對方都分左手
但係其實我有女友

所以我無諗住同依個女仔一齊....

不過比人搵既感覺都唔錯....

而且佢開到明話.....同我有一夜情....

我其實想試...但又唔敢....矛盾
Originally posted by iedcf at 2006-5-8 05:24 PM:
但係其實我有女友

所以我無諗住同...
都係一樣
偷食唔好俾人知

重點係個女仔事後會唔會爆你大鑊
或者有進一步行動

[ Last edited by austin666 on 2006-5-8 at 05:36 PM ]
你根本就係咸咸濕濕無屎忽。
原本搽油就搽油,無乜問題,幫咪幫囉。
點知你家陣又諗one night,有女友又去上第二個...
唉...無錯,你又唔係話結左婚又乜又物,
有女就上,有窿就入
小心去左個public toilet
Originally posted by 155220 at 2006-4-30 04:02 PM:
我會同佢講朋友妻,不可窺,然後快快走人
你一定好x靚仔或者好x有錢~~

羨慕呀~~

不過個女仔咁樣,你都知佢係乜野女仔啦。

小心d好。

[ Last edited by gundamman678 on 2006-5-8 at 07:46 PM ]
軍階: 中尉
座機: RGM-79 SP II
開始準備聯邦軍官升級試! 向大尉軍階目標努力!!
Originally posted by gundamman678 at 2006-5-8 07:44 PM:

你一定好x靚仔或者好x有錢~~

...
我就一定無錢啦
靚仔....都ok既....
依排有港男選舉....我d friends都叫我試下

其實我都認衰啦
好想試下偷食既滋味
其實我以前都試個....不過好彩果時前度女友唔知
雖然我地最終分手....但係我諗佢應該唔知

至於而家....可能對而家條女好似對得耐左....開始無咩feel
就算佢主動要求扑野...我都好求其咁....
由佢幫我攬完就算啦
所以而家有另一條女送上門
我又有d衝動啦....
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-30 07:11 PM:

有食唔食, 罪大惡極........
同佢講清楚齋玩, 唔係做人世, 如OK, 趙完鬆;
如果唔得, 算數............
我都係咁話,
如果同個fd夠fd,玩埋4p換妻都無問題
朋友妻,執多濟!
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 如果你朋友既女友向你挑逗,你會點呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。