<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 女仔走光,做男人既都唔好太賤格
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-5-1 11:26 PM:

我話我日日出街都見到Stephy你信唔信?
下...原來你日日見到我嫁
比我一定影相^^(講笑)
其實我會即刻叫醒個女仔
我唔驚比人打
我只會做好人^^
Originally posted by gn00987333 at 2006-5-1 11:39 PM:
比我一定影相^^(講笑)
其實我會即刻叫醒個女仔
我唔驚比人打
我只會做好人^^
其實我果friend想做好人
走埋去叫佢
但一來係群眾壓力
二來叫醒左佢
又唔知佢會點樣諗我地
可能令到佢仲瘀添
所以佢最後都無咁做
Originally posted by iedcf at 2006-5-1 11:32 PM:

我講既係事實
信不信就由你啦:lo...
我從來唔會將一d無關痛癢既事上心,
所以日日都過得好愉快架,
最重要係日日都見到stephy添
有時既野真係好難講==........................色心一起...............
Originally posted by ckyckk at 2006-5-1 11:26 PM:

我話我日日出街都見到Stephy你信唔信?
唔信bo~

話時話,我都係現場見過stephy一次ja~
樓主做乜唔影幾張相益下大家呢??
影完相, 扮正義指摘班狗公, 咁可能溝埋條女呢

OK

OK la
Originally posted by cwleung1988 at 2006-5-1 12:57 PM:
我對女仔走光冇咩特別既感覺... = =
...
如果人地人多我一定唔會出聲,如果人地係白癡仔我第一時間行出黎扮英雄救美。哈哈!!
我愛長澤
they are too perverted!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 女仔走光,做男人既都唔好太賤格

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。