<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [[[十萬火急]]]有無版友可以幫吓我....
返回列表 回復 發帖

[[[十萬火急]]]有無版友可以幫吓我....

我有個朋友突然情緒出現問題入咗院....
/ [6 Z- E0 @0 Q. O; W0 m
; |9 R3 D/ h5 i0 @+ z6 n7 ?但係已經10日了...醫院方面朿手無策...如今無計可施之下....
7 w/ N* d# q; K' S# _1 L" B9 u( _8 p  c+ a& q8 G, a
唯有向靈媒求助...因為好多朋友探完佢都話似撞邪....
" B" z% L) p  I- Q+ ~7 G- J' c; l6 W! C+ w2 ~3 k0 U, ?
現在我朋友已經開始不肯進食...令我擔心非常...
" g7 _7 C7 T# F$ V5 ]8 }: K) B* c% X4 L
事關我本人不太熟識靈媒...唔知有無版友可以提供有關途徑令我可以求助....1 n6 W0 ~0 O1 ~! B5 |1 s. @
' @: F+ y* _3 T/ T
真係十萬火急...
揾吓 機密兄...
Originally posted by d228216 at 2006-5-6 00:08:% b" u  w/ m6 r1 v
揾吓 機密兄...
3 J6 @, d% `9 g- L8 Q% N我淨係同機密兄喺新聞版傾過吓計...唔知點先會搵到佢...
試吓去 【空間靈幻異次元】 開post, 打埋佢個名係標題試吓, 佢差唔多日日梨嫁.
Originally posted by d228216 at 2006-5-6 00:38:) R% b1 @1 n  K3 q$ F2 f
試吓去 【空間靈幻異次元】 開post, 打埋佢個名係標題試吓, 佢差唔多日日梨嫁.
: o' ~8 z8 X, j$ Y
唔該鬍鬚師兄~
Originally posted by d228216 at 2006-5-6 00:38:
2 j' ]( n. }* H( v2 ]/ q$ R( i9 _% ?' {試吓去 【空間靈幻異次元】 開post, 打埋佢個名係標題試吓, 佢差唔多日日梨嫁.
. |  P! E& x! `3 L/ f2 }& c! ]我少左梨架啦!呢排好忙啊!
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by iMacc at 2006-5-6 00:03:. E  x  ~- D3 r4 K2 q
我有個朋友突然情緒出現問題入咗院......
- E& N2 t: V( f: R+ e# ~3 _復左你啦!你send e-mail給我先啦!最好留埋電話,我收到立即覆你直接聯絡!
網上身份誰不『機密』?
先謝過鬍鬚師兄同機密兄~% g7 S4 a! A2 p1 D1 h6 T

! r1 v1 R, N- s! x/ A* c- {6 A已發出聯絡方法~
Originally posted by iMacc at 2006-5-6 14:13:
# N3 K0 X6 F  Y8 I+ C7 i% v先謝過鬍鬚師兄同機密兄~
( D7 |: \! U' }8 z/ W; w' M* c: d3 M- J
已發出聯絡方法~
0 U+ i# q2 \/ B9 x
有個重要電郵給你,請收!
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [[[十萬火急]]]有無版友可以幫吓我....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。