<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最終決戰- 助攻王nash VS 得分王kobe !! 誰勝誰負??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-7 11:13 AM:

係ga........無防守......一條巴布...
下半場聽個旁述話半場果時,lakers o係locker room好似發生左d事
kobe下半場都冇晒鬥心
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-7 11:16 AM:

下半場聽個旁述話半場果時,lakers o係locker room好似發生左d事
唔知咩事呢?
唔通kobe發脾氣鬧隊友?
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-7 11:15 AM:

上年開始都幾like 太陽..........
but now.........見到bell個樣都想打獲佢............
成日插水.......又成日串咀.........
係bell者, 其他太陽球員都冇嘧野, anyway, 唔好再打交
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-7 11:16 AM:

唔知咩事呢?
我諗聽日睇報紙可能會講
真係出到黎都唔同晒... 拎到波都冇心攻,剩係傳
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-7 11:16 AM:

似係喇...拒下半場表現怪怪地...
Rising Star, 5th pick overall:
G - J.Kidd 24, D.Rose 33, M.Conley 108, R.Hamilton 117, S.Curry 136, M.Belineli 173
F - K.Durant 5, C.Villanoeva 61, A.Randolph 80, B.Bass 192,
C - Bargnani 52, A.Bogut 89, A.McDyess 145, R.Hibbert 164

EF League 6th Pick Overall:
G - C.Billups 16, B.Gordon 67, A.Miller 78, A.Brooks 102, A.Iverson 115,
F - D.Granger 6, T.Thomas 91, Battier 126, K.Martin 139, B.Bass 163
C - B.Lopez 30, Okur 43, Bargnani 54, Perkins 150
Originally posted by nashisthebestpg at 2006-5-7 11:16 AM:

唔知咩事呢?
應該唔會吧, 呢幾場高比個樣都冇話有咩火
Originally posted by queenly at 2006-5-7 11:15 AM:

可能佢諗住輸硬, 不如比d有經驗既試下仲好, 話曬季候賽既經驗真係好難有
kobe 係season對太陽,就算落後20分,都起手試下追啦...........
今朝咁早起身........點知睇左場悶波..........
Originally posted by kgkgkg212121 at 2006-5-7 11:18 AM:

我諗聽日睇報紙可能會講
真係出到黎都唔同晒... 拎到波都冇心攻,剩係傳
係law, 第二節仲入左好多球頂住,先無落後咁多ja..........
Kobe 喺game 7 咁重要的賽事竟然咁樣mood 到,作為一個superstar,好以好唔專業wor,你幾時見過Jordan喺咁丫。 我估kobe應該同phil jackson中場時出左問題

不過lakers班友仔都應該拉出去打... 好多wide open shot 都抄,成班人高過suns竟然籃底不設防。 比人pick & roll 之後又唔補位,估唔到game 7 會咁一面倒
Originally posted by RahXephon at 2006-5-7 11:31 AM:
我估kobe應該同phil jackson中場時出左問題

成班人高過suns竟然籃底不設防。 比人pick & roll 之後又唔補位,估唔到game 7 會咁一面倒  
kobe上半場係咁射wo,可能就係因為呢樣野出現分歧
我估phil jackson叫佢交多d比隊友,kobe唔制,嘈多兩嘈,kobe索性射都唔射

今日pick&roll都打死lakers,barbosa好多easy basket
仲冇晒連勝3場果時ge boxout
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最終決戰- 助攻王nash VS 得分王kobe !! 誰勝誰負??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。