<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...
返回列表 回復 發帖
打人是不可原諒的... 無論是甚麼原因,都是不應該的。
Originally posted by cgdmzlam at 2006-5-23 09:09 PM:
1 P6 J9 K& j& N我覺得一d都唔離譜
9 I. E3 j2 O% s9 B" x. e: v" l& \我古正常人唔會無...
* M9 h* ?7 @+ d) y
" X* S- h' M8 U
bro,
& m2 }- f# @, S3 @4 L8 ~有冇道理係一回事
# Y% X" F  Q, q2 R3 Q: T可唔可以打人又係另一回事
Originally posted by bigfish at 2006-5-24 09:51 AM:
* G& s$ f+ \& x) y9 ^1 |2 j' r$ A我個 friend o係深圳度影街景(唔係影人裙底o個d), 都俾d 大陸人打兼沒收 dv la
9 f0 {" y4 G6 G; @6 T/ l# ]% b( e  [+ Q
2 L4 b( \$ V4 W7 e, d; e4 X; `; R  i0 l
下 ?
$ V8 S0 M; c* x! q3 k0 t1 O, V3 d9 J% Q5 k
點解會咁既 ?
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 10:55 AM:6 ]# Z7 C6 b2 z" |3 L

/ g# S$ C+ c8 U) ~/ [$ x3 t6 B! |/ ?2 X& R' v, `. `- f
下 ?6 s$ h7 y5 O6 b& d

- }/ [# F3 N3 ~6 @) D* P8 \6 |! {點解會咁既 ?
# s; Q* @$ S8 Y* @0 Z; O4 V1 V( w
就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
Originally posted by bigfish at 2006-5-24 11:43 AM:
6 d3 m  c" f8 x  n( q
5 u9 p4 {, E7 X7 z; u就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
. A6 W8 i# g! D/ c9 {: [

' B. W9 T9 y, D/ N, }! K! V0 h中國果D人short架 ?
+ `0 g9 ]" g* b* n, ^. j" z9 H: ?8 ]% k4 q: M
同明搶有咩分別 ?
Originally posted by d228216 at 2006-5-23 09:11 PM:0 f/ |' w5 g" t7 V: R

/ c) V+ Q$ \( s+ K都唔係丫.........香港d 9仔隊 冇比人打 X 死哂, 比較離譜.
  o$ K& I7 T7 f
對!) o/ [  r5 r1 ^, d# I0 Y4 W- @
正當記者比人打...; C* [7 {4 c7 F: \% q6 {
d賤格記者反而日益猖狂...真係冇天理..
民主定民粹?
Originally posted by homan~ at 2006-5-24 02:23 PM:
- _6 j4 w4 P) \
- x/ F& N0 T2 G" T% i1 o( B! y3 C8 J/ @) B/ b7 j7 r
中國果D人short架 ?
3 b5 l2 `, f  Q" E" G% W) v( H
0 x# T' ^- R) C8 W, t4 b) v% I  j9 S同明搶有咩分別 ?
4 R" w5 O' f; I+ @1 I- L大陸係咁 la
# u" h3 s! i* u一句, "做乜影我!? 信唔信我地報官 ah la!" 6 a* Y$ @6 N. _* T
咁就沒收左人地o既私產
Originally posted by bigfish at 2006-5-25 05:33 PM:  O+ k# L& Q5 U" R' a6 `  I

" O) ?! V7 i$ O; M- f) g大陸係咁 la# }# ^* M: _8 O% z
一句, "做乜影我!? 信唔信我地報官 ah la!" ) c: ^3 U0 |2 m  O: u$ m
咁就沒收左人地o既私產
; h- k) b/ \/ z我諗以後要影嘢時最好先 'dup' 7條友囉,再影佢比人打到仆街個賤相再upload上嚟吹水版大字標題:'香港記者殘暴欺凌大陸人為港人爭光影片'
我覺得台灣D記者最幸福 !  (~^o^~)

380 x 254 PIXEL下載

Originally posted by bigfish at 2006-5-24 11:43 AM:9 g& |& P, I5 ]2 U2 @* k1 p* u

; z: h- g* O* Y* {" o就係行行下街, 跟住就有人話唔俾佢影, 又話報公安, 咁就中左我個 friend 幾野, 仲沒收部 dv, d 途人當冇事發生, 真係見慣大場面
沒收部 dv????????....可能其實係遇賊..........
" U* ?: L) N- R* |: V6 F
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 深圳醫院打記者...好離譜...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。