<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-7-8 12:41 AM:
不如我地發起一個銀牌會員~Triangel~中文字再培訓計劃lor??

Any Questions
敢你咪要買個WebCam
ckyckk 中文WebJ 培訓計劃
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by Triangel at 2006-7-8 12:59 AM:

佢話atnext.com 出律師信警告某幾個Forum post左佢地d 收費網photo
So.而家唔post得

有冇搞錯
敢都告
係呀,所以唔可以再post及要delete所有舊post
Originally posted by ckyckk at 2006-7-8 00:56:

哦...哦~~~Enjoy

thxthx
Originally posted by Triangel at 2006-7-8 01:04 AM:

敢你咪要買個WebCam
ckyckk 中文WebJ 培訓計劃
我唔除衭個喎
Originally posted by ckyckk at 2006-7-8 01:03 AM:

P.S: 資料來源 今期F u c k周
岈,Middle Age Crisis  

好彩 aio 重有d靚相
比我做 Happy Ending...
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by ckyckk at 2006-7-8 01:06 AM:

我唔除衭個喎
死佬,
等我送個WebCam 比你先除啦
以家除有屎用咩
65 歲 的 阿 叔 Triangel , 縱 橫 慾 海 幾 十 年 ,

由 七 十 年 代 屌 鬼 婆 時 外 號 「 重 炮 」 ,

到 成 婚 後 做 性 愛  動 作 指 導 員 ,

一 直 都 好 有 火 ,

甚 至 被 指 是 最多 花 式 的 指 導 員 。

P.S: 資料來源 also 今期F u c k周
話你知
事實上我係 coolala2005
我借左TriTri 個account 用乍
Originally posted by ckyckk at 2006-7-8 01:12 AM:
65 歲 的 阿 叔 Triangel , 縱 橫...
What Can I Say?
Originally posted by ckyckk at 2006-7-8 01:05 AM:

係呀,所以唔可以再post及要delete所有舊post
會唔會有人做二五仔??Need to go

See you later............................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。