<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-28 01:42 AM:

制度係唔可以post任何有關強姦既野
屢勸不改者一律嚴懲

玩認真既加完你分你仲有冇機會生存?!!
***色文類***

轉載色文請貼於
色文集合區

原創色文可獨立發一個 new post,一個星期後亦會合併於該區。
而每位會員每日請不要發超過1篇色文, 如有會員違規:
a. 違者第一次警告, 第一篇色文後不獲加分
b. 再違者每多一篇色文扣一分
c. 屢勸不改者一律嚴懲
(文章內容無頭無尾唔要、 核突變態唔要、有歪倫常唔要、過份暴力唔要............ 勁淫勁賤就一定要~~)
(切記: 內容不可有"強姦"、"輪姦"等字眼,所有文內人士必須16歲或以上~ )

睇清楚未?!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 02:02:

我buy西班牙,你就buy法蘭西
擺明唔妥我姐!
呢句說話由我講就差唔多.................
Originally posted by 左輪仔 at 2006-6-28 02:04 AM:

我唔識阿一,老福同柯南嫁喎
你自己咪係偵探囉
左偵探
Originally posted by gn00987333 at 2006-6-28 02:05:

你自己咪係偵探囉
左偵探
我係正牌爛仔呀
Originally posted by 左輪仔 at 2006-6-28 02:07 AM:

我係正牌爛仔呀
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-28 02:01 AM:

仲講制度!!!咁你睇清楚版規喇!!!!...
一樣果句,要扣要刪,釋隨尊便
但分依然要加!
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 02:05:

***色文類***

轉載色文請貼於
...
***色文類***

轉載色文請貼於
色文集合區

原創色文可獨立發一個 new post,一個星期後亦會合併於該區。
(文章內容無頭無尾唔要、 核突變態唔要、有歪倫常唔要、過份暴力唔要............ 勁淫勁賤就一定要~~)
(切記: 內容不可有"強姦"、"輪姦"等字眼所有文內人士必須16歲或以上~ )

你又睇清楚未?!咪搞我地班EF盡忠職守好巡警呀吓~
Originally posted by kakeidevil at 2006-6-28 02:01 AM:

仲講制度!!!咁你睇清楚版規喇!!!!...
好野,擦板主鞋即加分!

183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by 甘國武 at 2006-6-28 02:05:

***色文類***

轉載色文請貼於
...
***色文類***

轉載色文請貼於
色文集合區

(切記: 內容不可有"強姦"、"輪姦"等字眼,所有文內人士必須16歲或以上~ )

睇清楚未?!
Originally posted by 左輪仔 at 2006-6-28 02:03:

真係攞命囉

爸打係果然有可憐嘅一面呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [真‧頑童俱樂部2006](保存愛藏版)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。