<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?
返回列表 回復 發帖
睇波不賭波, 實會訓著左/2 w, v6 F* y9 D$ i( M

9 f0 m) N/ p6 g' M( j* D( L+ t睇波又賭波, 場場食白果!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 02:33:, Q# h( _; p4 x4 i
睇波邊按摩, 咁先樂趣多;% f! L! e/ v) c+ p; w
摷野兼揸波, 仲要推埋蘿;5 n) U2 @8 Z- z6 _( d5 [  _1 E
小注買多哥, 大注墨西哥;# A4 n  c6 }+ s, N+ z6 t
睇波不賭波? 睇黎把X麼?
) X# g& O1 G  c; `* ]% P7 w) u/ S
哈哈..再黎# q$ k' V/ e* f" M& F2 M8 [5 @
賭波又按摩, 噴得特別多( O& o" W% z" g+ a
睇波又賭波, 開心過阿哥6 ?0 U" a  F4 Q# k  J4 M
睇波不賭波, 遲早死得籮
有好多人都係唔賭唔睇嫁!
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 13:36:
7 ~6 v; T4 T) T" ]- z/ ]有好多人都係唔賭唔睇嫁!
0 D) c1 }) `  \3 b
冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-30 01:43 PM:9 i% y5 ?3 ?; n) v& H, H1 ]
% k  Y) l# O) e0 n' E
冇錯, 以我所知, 華富村八姨、良景村九嫂、蘇屋村好姐......等等, 全部都唔睇唔賭!!!
) }' r- W0 T; A, Q) G好多人唔賭唔睇嫁!
Originally posted by honey316518 at 2006-6-29 11:08 PM:
$ @; @/ X) k! F7 A) r4 |7 b睇波又賭波, 咁先樂趣多6 q+ _9 x9 _4 [4 t# K

* N1 n+ C7 E% f: i( j4 s睇波不賭波, 賽果算什麼
6 R+ ~% X# Z9 W1 e- m1 i/ ^: D$ v
賽果真係不算什麼
9 G* B8 }( U# ?- r+ e我只睇過程
Originally posted by 自由神 at 2006-6-30 15:19:& A* i) x5 m, Q/ C) Q4 I, f6 v# I

+ G  G5 R0 W; ]) f1 S. S2 p5 {好多人唔賭唔睇嫁!
1 R2 j, b; V' j2 m1 D/ R5 B6 ]喂, 我係認同你喎, 你乜春呀?
hk goverment also do something rubbish!!!!+ V7 v, U: o+ D, h6 W, _

3 z4 q0 l$ S1 s# o! t( B3 ~teach bad people!

籮.................

睇波不賭波,射o野射咩左...............!!
, I8 |, V% `$ J& ?" u+ N6 e睇波又賭波,咁咪入左籮.................!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-6-29 10:48 PM:
' q: q4 N/ v! T8 m0 i政府在世界盃期間的宣傳口號: 睇波...
1 K( N1 ?8 y* J: R( E" G* x頂真句,good" P4 i( q( A" o+ a' I. @& f5 D7 O

; r6 O+ U, K2 `( e& q/ Q- u2 M- j1 L9 x- Y/ P; u
政府係唔係自相矛盾呢
1 j8 j/ {* X) L' v. M3 ]7 v; o7 @- p5 n一方面賭波合法' M& p" O" t1 M& @' }, d3 b
一方面又叫人地咩不賭樂趣多2 D- n0 z$ s& ?6 p# Z5 ?( M3 _
同求學不是求分數一樣
, E: V, Z8 _& F, F1 K$ V$ x/ V; y- Z! X
[ Last edited by ronald001120 on 2006-6-30 at 07:17 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 睇波不賭波, 不賭樂趣多?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。