<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛開始看神鵰俠侶
返回列表 回復 發帖

剛剛開始看神鵰俠侶

真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個心真係有D想殺左條友仔佢
- w7 m* ?- {2 ^0 T- V加上個女都演得似,我發覺個男主角都幾似古天樂的
2 D- g* c$ I% g! @+ O+ \# s不過頭3集都幾悶的,唔知粵語會配音成點呢) ]  s" g7 \' W; }8 N0 S
有無人會睇睇,星期一TVB,8:30就播了
我都看完整套了!
: I' i+ I6 @/ \: u8 X6 r+ ?真的拍得不錯,人靚景靚!
( q% a7 ?) M6 E- ~意景相當不錯,尤其是小龍女,跟小說描繪很像,
2 ~( b: g$ m+ T* c! G9 q3 W! I但美中不足是...楊過斷手之後,跟鵰兄練功那一段,, a, n7 i7 N  e4 y7 O6 R# h
不夠精采,馬虎帶過,可惜,可惜!
, @1 v$ V+ J! Q5 V' V: `+ X但絕對值得一看再看
Originally posted by kjkj at 2006-7-10 04:40 AM:  _( T3 ^1 R: i
真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個...
! h( c2 Q( K  ^& c/ Z3 X
3 J$ ^6 V' c* k% n( {/ q- g) n) ^完全冇興趣睇
% p% c! z3 J; x. \/ R4 z9 V' Y不過你講果集有d睇頭& F8 x" w+ i. Z* u2 E
睇緊無線版頭半個鐘.......* g- ?3 }1 z6 L2 o+ ^: {
只係覺得楊過小朋友樣唔夠靚仔唔夠可愛...
8 P0 }! o0 p$ p6 ^2 e但係我都覺得佢拍攝好認真......5 C5 X; ]3 v0 n3 s9 J
好過無線果d多多多多聲.....
Originally posted by 極樂 at 2006-7-10 09:24 PM:; z2 e- e, g2 H5 J
睇緊無線版頭半個鐘.......7 j" ~' n1 s! T1 z7 h0 ^6 O: b* X" E( a
只係覺得楊過小朋友樣唔夠靚仔唔夠可愛...4 x9 I% r- J7 c; Q5 R
但係我都覺得佢拍攝好認真......, t( q" J+ a/ i  I5 s- s' ]: |2 n
好過無線果d多多多多聲.....
' ~+ r! Q4 a2 {# x" ~) r* `
楊過係有dd邪氣
$ h: }' l6 q) Y% L0 r; O7 K但黃曉明就演得太浮la ...
183cm、70kg
膚色偏黑、戴眼鏡
熱愛朝鮮及台灣文化
Originally posted by kjkj at 2006-7-10 04:40 AM:
; \. Z' F1 G/ q5 B0 n. w真係唔錯,特別是小龍女被強姦果到,個...
( N; A2 [7 M% Q- L, C) p: q! y

/ M. {1 b; p/ n  i# N/ @請問是在第幾集?我沒時間看全部,只想看果集
d特技好假
我好鐘意劉亦菲佢真係好靚,做小龍女就最適合不過啦,所以我會睇落去
Originally posted by jacky60724 at 2006-7-11 05:43 PM:
0 x8 v& c/ M) `8 [) E* W; }! N我好鐘意劉亦菲佢真係好靚,做小龍女就最適合不過啦,所以我會睇落去
$ z" {' d7 x+ v! h; P1 o! ~
" u; Y& N6 S9 l) [
李若彤先係真正o既小龍女
李若彤都靚,不過我都係鐘意劉亦菲做既小龍女多d囉,真係好有仙女既感覺呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 剛剛開始看神鵰俠侶

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。