<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...
返回列表 回復 發帖

唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺EF又咁多攝影猛人...+ V$ c/ D6 u+ l* w  `8 j  K
正所謂獻醜不如藏拙丫ma...所以好耐都唔夠膽post自己ge作品上黎呢度...
4 @* D. C" {1 ?  M驚俾人笑...但小弟前排無無聊聊咁喺net模版post左d一上年喺電腦展影ge相...$ ^6 l+ a6 F& o* W; K4 X* C# l- A
跟住被版主加左十幾分...好開心wor...
3 j) h2 Z0 D1 [* I之後又發現喺aio果度post左兩張...上年喺漫畫展影到徐淑敏ge影相...
  ]; W* F& y+ v* Z  M8 i5 y# J+ F又加左分...真係好開心ar...
* y8 g# u7 z2 }! }1 ~0 O& @9 ^之後喺俱樂部又俾版主加左d分....唔知點解真係好開心ga wor...5 M) h# J1 D% J
小弟喺第d壇都有俾人加分...但都唔夠喺呢度俾人加分咁開心wor...
: N5 i& F+ b$ S& ^' O不如各位都分享下你地喺呢度俾人加分ge經驗丫...
哈哈~~~~~~~~~~~~~~~~~
) H- l, I+ O2 F5 {: c3 x2 j4 C我都咁話
6 ^6 b, j. o' J* y- K' g講真7 T5 B+ L9 k" [% g; B6 @
我以前真係好少留言" i8 d/ |( u/ K, C# ?
看左就算$ l5 r* J" @6 r8 y& f0 I( T
可能對果個論壇無乜好感掛
8 A" \" w! Z4 t1 j# I4 d/ T依嫁我都會常常留言
( P& ~" q0 }* R: S好似呢度係我玩樂~開心既地方~!
Originally posted by J.T. at 2006-8-19 05:25 AM:, y8 P' U7 D6 V: e& Z0 m
以前驚自己影ge野好差會冇人吼...而喺...
7 y& ~( S9 I' a% v7 Z
你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.4 j) A" x0 P; s' Q$ S, o* C
你在EF的付出係唔會自費o既.

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:
9 z3 U1 S* g2 Z
- A+ g: X! Y, g6 G' b; [+ @* o* z你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
0 S& S1 `: ?2 q: m你在EF的付出係唔會自費o既.
+ S4 k+ h6 G3 Z7 k- `; |好哇~~我會ga la....
Originally posted by garycheung at 2006-8-19 09:50 AM:
1 a* b# j8 V* O! n8 B& {
; U/ `0 B- ^' i2 K% \& b' M5 p5 m你好J.T. 請繼續努力POST好野比大家欣賞.
2 j, ?5 E1 m9 l6 E你在EF的付出係唔會自費o既.
$ z( _' R" q0 H. h% J0 L& K7 [- ~/ ?唔會費?咁係咪版主俾?' I; c3 P& i6 B+ n* M3 K& c
7 t! _  {, U. L2 n
因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 10:34 AM:
+ N' F: O- N( v! y
- w4 l* R& i# d; W* D. t唔會費?咁係咪版主俾?
3 Q$ ~9 s6 k3 A8 R6 y( N! A5 o8 R$ ~$ b: C8 X
因為呢度加分即係有人認同你,同其他論壇灌水呃分唔同,你咪開心D囉
. B( V& l6 h8 R+ k
寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀
0 E: h( s/ y: H更正:應該係白費

Originally posted by garycheung at 2006-8-19 12:16 PM:3 A: z+ R& T% b; B

( z. z! q6 u4 C* q  k, q寫錯字啫.....駛唔駛寸我呀
2 Y$ l, k$ e- [  s更正:應該係白費
9 T; a# W1 M* e* @% i乜原來你用手寫版?
Originally posted by hold_find at 2006-8-19 12:45 PM:3 _& t. r) ?* \8 I3 `  k9 D6 q( P# m

% h5 z: _( _& B( N# b乜原來你用手寫版?
3 K0 o8 N% W. s! p
係呀

你比人踢爆你係扮自拍喎!!!1 ^+ e5 f* P8 I
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
Originally posted by queenly at 2006-8-19 01:48 PM:9 `8 L; l3 E# }4 s
你比人踢爆你係扮自拍喎!!!
! o7 w) t- y* M# Khttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=124344&fpage=1
2 O4 ]; s/ R; T9 d! [+ k. F唉.......原來又係一個C O P Y CAT% j8 }4 x7 d% P% O  o9 r* f) f

* N) i) G7 T9 A  H0 Q$ D[ Last edited by garycheung on 2006-8-19 at 02:35 PM ]

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 唔知點解呢...係呢度俾人加分好開心wor...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。