<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 頑童大募集
返回列表 回復 發帖
Originally posted by gn00987333 at 2006-9-19 02:58 AM:

因為你入左黎港男區啊嗎姐姐
你唔post o個70頁靚靚婚紗松島姐姐﹐我好坦白講你同我定﹐我一定唔會再黎lor~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by BarristerSpring at 2006-9-19 02:53 AM:

trista, why I never seen you in 時政區 ge??

我做隱形妹je~~~

個版主名真係虛有其名ga ja …唔駛理我^^
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-19 03:19 AM:

我做隱形妹je~~~

個版主名真係虛有其名ga ja …唔駛理我^^
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-19 03:13:

咁就肯定囉﹐我呢d 小女人對男友忠貞不二﹐真係唔蒲又唔搞曖昧ga
好一個小女人
抵讚!
Originally posted by BOYDWAN at 2006-9-19 03:01 AM:

仲唔嗱嗱聲post~
樁你吖喇~
結果到我訓醒都唔見松島姐姐ge 倩影
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-19 01:29 PM:

結果到我訓醒都唔見松島姐姐ge 倩影
Hello Miss Trista_cheong, you are more than welcome to join us at MCC
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... age=267&fpage=1

[ Last edited by Triangel on 2006-9-19 at 01:41 PM ]
7    6      5    4     3    2    1
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-19 03:14 AM:

你唔post o個70頁靚靚婚紗松島姐姐﹐我好坦白講你同我定﹐我一定唔會再黎lor~

我尋日3點就訓左啦姐姐
一陣先啦
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-19 03:14 AM:

http://rapidshare.de/files/33671909/Kaede_ErosTasy.zip.html

姐姐
我咁次要相簿啊
你send去我e-mail啊
[email protected]
Originally posted by gn00987333 at 2006-9-19 09:31 PM:

http://rapidshare.de/files/33671909/Kaede_ErosTasy.zip.html

姐姐
我咁次要相簿啊
你send去我e-mail啊
[email protected]
係啦係啦﹐得個樣有乜好睇? 真係冇索女ga!!! ~.~!!!!

不過我今日開o左你地o係呢個網post ge 松島video... 唔知點解我開始改變心態﹐突然又唔反感…  松島幾時ge 狀態都係咁q 索索索索索!!!!可惜只係3 grade... 4grade會清楚好多

所以我決定搜集齊全~~~~有冇人可以話我知邊度有得down ga?
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by Triangel at 2006-9-19 01:32 PM:

Hello Miss Tri[/colo...
sure ,i'll come to here to play with u guys whether i'm free ^^
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 頑童大募集

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。