<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 頑童大募集
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2006-9-22 10:49 PM:

[url=http://www.badongo.com/fil...
返去down完慢慢同你傾~~~
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-23 01:06 AM:

返去down完慢慢同你傾~~~
我男友都down o左咩吉X明步﹐松島楓仲有幾個AV 女優O個D 寫真花絮~~
等我又upload 上黎先~~

by the way... 我今日display o左松島張wallpaper去我msn ﹐佢以為我post 我自己張相上去…=.= ................................................ 俾佢笑死
IU   vs  UI
I won't GIVE it UP!  as a WOMAN, I must work hard for our Happiness~~~ ^^

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-23 01:11 AM:

我男友都down o左咩吉X明步﹐松...
咁佢都係緊張姐姐你姐
Originally posted by gn00987333 at 2006-9-23 01:27 AM:

咁佢都係緊張姐姐你姐
佢隻眼視力越黎越差

我又迫佢用我整o個張wallpaper no ojection la~~ 而且仲幫佢部電腦儲齊晒松島d video 等佢有需要時即刻可以應用到

anyway﹐等我down 埋o個兩set 索圖先~~
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by 自由神 at 2006-9-22 09:37 PM:

好人版主!long time no see
係呀~~~你近排點呀神生~~~~
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-23 01:45 AM:

佢隻眼視力越黎越差

我又...
應用
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-23 01:11 AM:

我男友都down o左咩吉X明步﹐松...
入去睇睇,搵下有冇邊d佢有興趣

需然死晒link~但我可以再upload過
Originally posted by ckyckk at 2006-9-23 01:59 AM:

入去睇睇,搵下有冇邊d佢有興趣

需然死晒link~但我可以再upload過
咁我淨係要松島就得ga la﹐入面有幾多set 松島我就要幾多set 咁lor 雞爸大人~~~
但係似乎似乎似乎…… 松島d video作品我仲未儲齊lor… 我好似down 得四五套ja ( 雖然我未睇… 但係佢好似已經睇到七七八八!!!)

真係唔知點報答你好la~~~~~~

一係我叫gn你錫你錫多d 把la~
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by gn00987333 at 2006-9-23 01:49 AM:

應用
係ga~~~

av有應用價值lor 對男仔黎講~~~ 唔係咩? 雖然對我黎講冇!
IU   vs  UI

求新.求變.凝聚.合作
Originally posted by trista_cheong at 2006-9-23 02:30 AM:

係ga~~~

av有應用價值lor 對男仔黎講~~~ 唔係咩? 雖然對我黎講冇!
對男仔有應用價值=.=
多數對你用嫁姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 頑童大募集

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。