<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛起義活動第一炮!!!以後陸續有黎^^
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaing at 2006-10-22 08:56 PM:

一針見血...teramishu都好細利......
#1:

我o地會o係呢個post 紀錄每一個每日精選~~ 但係如果o個日冇精彩post 或根本冇人出post o個日就唔會有呢個function 玩!當然我希望每日都可以有得玩la ~~

知kaing 你同T小姐都係為o左呢個版好而擔心﹐但係我希望儘量將呢個版ge 討論氣氛控制o係不慍不火ge 程度~~ anyway﹐thanks again~~

[ Last edited by trista_cheong on 2006-10-23 at 04:01 AM ]
Originally posted by austin666 at 2006-10-22 07:31 PM:
睇你哋表演
加油呀.......
你都加油喎
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-23 03:58 AM:

2. 3p呢d 去港男討論……  呢度會被ban ga~~
我以后唔敢来左。。。怕怕。。。
Originally posted by teramishu at 2006-10-22 07:29 PM:

爱情版版主。。。的...
ThX gor your support
我又努力諗個post出下等媽媽可以讚我先
你 大 个 仔 啦。。。
要 出 d 有 深 度 的 Post 被 大 家 大 开 眼 界。。。
等 人 人 都 赞 你。。。
Originally posted by teramishu at 2006-11-2 09:07 AM:
你 大 个 仔 啦。。。
要 出 d 有 深 度 的 Post 被 大 家 大 开 眼 界。。。
等 人 人 都 赞 你。。。
我只會想俾媽媽讚
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-2 04:52 PM:

我只會想俾媽媽讚
又想呃奶飲呀?
Originally posted by 自由神 at 2006-11-2 04:55 PM:

又想呃奶飲呀?
Originally posted by gn00987333 at 2006-11-2 04:59 PM:

好心你就番一兩粒字啦!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛起義活動第一炮!!!以後陸續有黎^^

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。