<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸何去何從??
返回列表 回復 發帖
拉埋卡路士去J-League掘Yen
Gay
係囉 去南華搭迪天奴
碧咸就算係走都唔會返英超架啦
除非曼聯要返佢姐
佢話想返曼聯呀嘛.
碧咸     卡域克        史高斯         傑斯 <----英倫中場,組織力超強,唔冼下下都快放o既.
減小C朗死扭o既問題
況且曼聯都係踢團隊波
Originally posted by Beckham2007 at 2006-10-24 04:36 PM:
佢話想返曼聯呀嘛.
碧咸     卡域克 ...
但要諗諗就係..佢返到曼聯都未必有正選
一來右路有c7,星仔,費查..
二來有經驗既球員有史高斯,傑斯可以帶隊波

當然佢返來自然有佢用處,但係下下正選就唔敢包囉...
呢點就要睇佢接唔接受喇...因為始終有呢個可能性.
好普通的曼聯迷~_~

阿士東維拉
小本經營,那有購入大牌球星之理!?

季初美富豪剛剛完成收購阿士東維拉

http://hk.news.yahoo.com/060927/60/1tsae.html
美富豪正式入主維拉
(星島) 09月 28日 星期四 03:30AM
(綜合報道)

(星島日報報道)美國富豪蘭拿已經擁有
超過九成的阿士東維拉(相關新聞 - 網站)股份,
有權強制買下餘下股份,並正式完成對這支英超球隊的收購。
Originally posted by jyeung1 at 2006-10-23 21:39:
碧咸留皇馬除非佢真係甘蠢
皇馬留佢...
系惦卡比路就唔會出咁少,呢個世界唔會剩系得卡比路覺佢唔惦,好價?No way
睇報道話佢日日都不快,咁不快咪唔好打low,呃埋呃埋咁叠水,仲唔心足?
Originally posted by jyeung1 at 2006-10-24 09:17 PM:
阿士東維拉
小本經營,那有購入大...
美國富豪蘭拿確實是已收購了阿士東維拉,並準備私有化其股票。
但他沒有作出任何個人注資行動,現在還在尋找新的贊助商籌集新資金。
這是美國商人管理運動事業的做法,沒有任何私人感情可言。

不會像阿布一般為了名而付出大量利,其實阿布的付出背後全是為了政治。
因為普京上台後,大規模整頓國內巨富,而阿布亦是他名單之一。
(俄羅斯巨富的資產大多是來自蘇聯解體後,國有企業賤價出售給私人,
而私人再轉售或轉營而從中得益。)
阿布想出了一種不用流亡,亦可以擁有現在的身家和自由出入俄羅斯的方法。
就是用他身家百分之一去收購英國球會車路士,然後再大量注入資金收購星級球星。
另全世界焦點投放在車路士有個俄羅斯富商班主阿布這一點上。
可說是買了一個國際性免死金牌,因為他出了名,普京自然不會整頓他。
當然買了這個國際免死金牌後,便回國報效俄羅斯,可說是聰名之舉。
就是一個阿布這樣做,便導致俄羅斯各大小富豪爭相模妨。
因此現在才有這麼多俄羅斯資金遍佈全球,為的就是這個免死金牌。

以上資料是來源於第234期足球週刊內文[美俄爭霸]。

[ Last edited by locklock on 2006-10-24 at 11:18 PM ]
可能過阿仙奴~
Originally posted by kuru at 2006-10-25 23:08:
可能過阿仙奴~
閘住
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸何去何從??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。