<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......
返回列表 回復 發帖

如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......

大家會點用
& t/ x# G$ R2 Q# A
' ~* d5 [4 V; W; ]6 W我第一件事係劈炮唔撈
6500萬都唔係好多姐; {! S4 H$ W9 L/ @7 _
你買層樓都已經無左囉+ {# X4 X/ V" ~# ]$ |" K
所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!0 L7 h' }- E) g3 }6 m$ h: s* |
盞害左自己
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:
4 x1 y- n* c, M5 R) _, ^0 N, \6500萬都唔係好多姐& t- T1 e7 L8 D9 \) f
你買層樓都已經無左囉. K' L- x1 [1 J; x+ M  t& e
所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!  ~9 N. q, ~7 D9 x! _
盞害左自己
- L" C* K; Y- J& ?9 b
" v& D2 L' v9 L" Q# k& Y# O
6500萬你買層咩樓咁架世 ! f: P3 q0 W& `6 q

3 k3 P% B; ~; ?  f, C2 e0 a6千5百萬喎 放銀收息你都笑喇 再唔係買哂5號仔
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:* J3 b8 l3 ^9 W' W, D2 _& R9 }
6500萬都唔係好多姐: [3 E. t5 w/ ^4 p
你買層樓都已經無左囉
% e1 g/ y. H) E1 [' Q$ N9 _所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!
3 X: O9 B* J0 K2 S7 ?! u盞害左自己
) H4 h+ `. L" f' n* `# r一家二十口?
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:  p2 w# {1 V, U* e9 w8 r
6500萬都唔係好多姐* J8 v! E& z; G' Q& i  V
你買層樓都已經無左囉
4 l( q, J0 w2 M所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!& l0 r4 A0 t, \- B. x+ X# ^4 V
盞害左自己
7 f4 ?) n  p" `  z5 u7 a
2 x' H3 a' Y% V& F
哈哈...豪宅...複式單位...6千幾萬都應該ok....
/ {, T' q, g0 d0 ?+ i7 \6 F一係用曬來買d 幾百萬既樓...' T+ m3 b& |" D- d
都有十幾層樓你收租都夠啦...: ]4 D9 @) E6 r

6 H4 b5 ?8 B0 o% Y8 G$ {, Q9 e+ T香港地有6千幾萬...都重打工...把名...風流工啦...6 F$ l- C/ k* ?- ]
香港有錢搵錢非常易...重要去打工可以叫羅來辛苦...
呵呵  人係貪心嘛~
Originally posted by cgdmzlam at 2006-10-24 09:10 PM:- w  k) a7 H+ u+ {2 n
6500萬都唔係好多姐
2 [" {1 ?6 Y1 I$ T你買層樓都已經無左囉! W& v4 A3 c& k" d8 b% N
所以你千齊唔好劈炮唔撈呀!: @6 [; ~9 n  J0 O4 c
盞害左自己
1 E  m6 D& G- b' m  u* q6 F
3 _! \( C# p, G
如果你買層6500萬既樓,
) K' B% N2 r: |9 a咁真係要努力打工囉..
; a! S% E( R5 a3 C& {% }8 U努力打工黎交管理費。1 o! F( }, H' D$ |: V7 m( f7 L
我諗好似比華利山既豪宅,一個月成萬蚊管理費唔算貴。% _2 ^* C9 _1 I2 p& E6 z
Originally posted by YingTung at 2006-10-24 23:17:. v! [; l8 g( k: y5 I6 }

/ n9 s7 L5 J4 X7 Q6 b  g
' G/ a' G! v; W- g+ F% s" j; h) |如果你買層6500萬既樓,/ _% h) n( Q+ s0 U  U5 `% U( j, t7 Q
咁真係要努力打工囉..
3 j9 ]# e$ M" x/ t0 x努力打工黎交管理費。
; W# `1 ^$ ]* K: b& I我諗好似比華利山既豪宅,一個月成萬蚊管理費唔算貴。
) ^, x9 D( o( z: ]. P
9 F: D; N9 {, N# `: \( e
3 A5 Q7 \8 H$ G6 `+ ?- k
/ ?8 R2 K+ X$ E6 z- S' q

, w9 q" C# @: p3 ?: \4 W+ W0 v3 {$ t唔值呀~ 成十幾年樓齡,殘喇~
7 s! R& _  a3 g* g% n  x+ K維修要另外再比,一個月成萬幾蚊管理費邊度值?
Originally posted by 王晶 at 2006-10-24 09:08 PM:& o7 ?+ U; K! C3 Z* W
大家會點用4 O% |  T# H* ]4 `5 N$ I0 f/ [$ g

( w& R0 z  J7 c1 @1 Z我第一件事係劈炮唔撈
* O! ?/ g( R* d
( f0 t3 k2 x% E假如中過千萬 ...
1 R. z! u0 M+ C. E. d
! y7 [5 m1 K" j. j* [. P我都會劈炮(唔做而家呢份工) $ k* T  F4 A& k+ D- U+ o
9 _! T3 _! n3 G
過份自己有興趣的工
好好改善生活
$ ~) _4 z2 n* {4 i用大量做定期6 ^2 c/ H. P: ]8 X6 {: C
捐好多出去...1 p( k( b* n$ t
; P, o; B$ k! R  |. f3 M0 T, j
0 g" Z$ G6 N% T0 u0 S% X% m
最緊要係...要時時提醒自己2 L* }* ]) i0 p# [7 g, O
唔好因為錢多而使自己失去更多...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果今期mark6一注獨中6千幾萬幸運兒係你......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。