<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷孖寶
返回列表 回復 發帖

阿根廷孖寶

單選投票, 共有 0 人參與投票
23.81% (5)
38.10% (8)
23.81% (5)
9.52% (2)
4.76% (1)
您所在的用戶組沒有投票權限
今年鎚仔幫加入左阿根廷孖寶
Javier Mascherano同Carlos Tevez
跟住黎個180度既轉變
阿根廷孖寶加入後無贏過
認真黑仔     尋晚無左兩個鎚仔幫就即刻贏返場
大家覺得關唔關孖寶事呢
Originally posted by tree728 at 2006-10-30 08:38 PM:
今年鎚仔幫加入左阿根廷孖寶
Javier ...
昨晚佢兩個無落場?
如果係..好大機會係其他球員唔服佢兩個喇--
話晒咁高調加盟..上頭又落order要佢兩件正選..少不免令人眼紅- -
其他9個球員一於齊齊玩野..以行動(輸波)來踢走佢兩個~
(個人意見)

老實講,技術型球員o係英超係難踢d--
好普通的曼聯迷~_~

其實本身Harewood拍Zamora已經好足夠。睇世界盃果陣,評述話tevez本身踢法平較上腳,唔係好夾到阿根廷,可能亦因此夾唔到westham。
相反,Mascherano係世界盃踢得唔錯,可能雖要時間先同westham夾到。
英超本身節奏快同佢地係哥連泰斯好唔同,所以應該比多D時間佢地踢。波歷克同Shev都用左好多時間,先開始夾到車仔,所以give them more time la。
其實westham本身都仲係到試緊陣,要夾翻兩個新人ge踢法,所以仲要等多佢一排ga la。熱刺開季其實都有呢個問題,不過好好多,因為berbatov腳法好d。
第一,阿根廷雙星年紀嘗輕,根本未完全定形,有很大發展空間和學習空間。
第二,阿根廷雙星是因為加盟的是MSI公司,而不是單一球會,所以韋斯咸完全不要付
   出,現在是十分幸福的。
第三,一隊球隊是不會因為兩個新人,而崩潰成這個面貎。
第四,應抽出幕後攪事份子,立刻解除其職務。殺一警百,這事是十分重要的。
第五,教練責務旁貸,如他不想兩人這麼早落場,為何不直講,從來沒有人迫他。
總結,罪不在阿根廷雙星,這個世界不會沒有誰不行,更不會因有誰而不行。

[ Last edited by locklock on 2006-10-30 at 09:02 PM ]
I love your last sentence
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by locklock at 2006-10-30 09:01 PM:
第二,第二,阿根廷雙星是因為加盟的是MSI公司,而不是單一球會,所以韋斯咸完全不要付出,現在是十分幸福的。
有個條件嫁    當阿根廷雙星無病無痛就要比二人出場
Originally posted by tree728 at 2006-10-30 10:23 PM:

有個條件嫁    當阿根廷雙星無病無痛就要比二人出場
後備出場都可以架,你知唔知昨晚Javier Mascherano都係坐係後備。

http://soccernet.espn.go.com/match?id=199180&cc=4716

阿根廷雙星根本從來沒有說過唔打正選就唔開心。

阿根廷人跟本未夠班踢英超
英格蘭球員亦不屑踢阿根廷聯賽
Originally posted by bigfish at 2006-10-31 02:05 AM:
哈哈~~
如果世界杯阿根廷對英格蘭會點呢
你自己慢慢諗啦            
現在阿根廷球員美斯已成足球世界新星      
相信任何一皮英超球隊都希望能擁有美斯                 
英超有大量投資者 資金充裕較阿根廷好
但阿根廷如同巴西一樣 是足球強國 為各地聯賽提供頂尖球員
阿根廷聯賽也有其精彩之處
Originally posted by bigfish at 2006-10-31 02:05 AM:
風格唔同    阿根廷人唔慣英超
唔關夠唔夠班事
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 阿根廷孖寶

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。