<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?
返回列表 回復 發帖

20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

台灣地震影响!? ) ]  W) Z: U7 B
20061227 13:25 大量網站失靈 大家小心.
* Z) k( G6 N* L; w. I. y; y. l% O包話 各大搜尋器 如 Yahoo Google Mircosoft 等; Y. {2 t5 h6 k0 {
       各大銀得 恆生, 滙豐 中銀
  q' o8 c% V' S* v0 K       各大論壇 DC隆, AV巴士, DC肥花.....................
- K1 A" Z; b& s; N, \& a4 O. W0 f+ D+ V; k* F
26FUN 成信息交流中心!?:
1 @* O2 f: _9 }$ b9 m# o* Q% d# d- I' p. L) A
[ Last edited by d228216 on 2006-12-27 at 01:34 PM ]
D大佬!
+ V0 A3 C  Z( B2 h/ l咁咪好囉!26FUN威望上升!信譽上升!受歡迎程度上升!* _4 I3 i$ W- C3 j' r2 ~0 y, }1 ^
8 H  W2 N8 c* H9 z) f; C
不過我就無得睇外國新聞添!仲諗住可以聽英文嫁ma!
+ z, M+ ?: J2 `% ^/ H4 v  r不過大家就可以有一日一定可以唔使見到甘生啦!
超越自己,攻其不備
世界末日啊~!!!/ g5 u+ U* x+ z& ]& u
无得上网同世界末日无分别吖~!!!
點解我上到YAHOO-.-
ENT FUN  确系劲!
Originally posted by makin at 2006-12-27 01:42 PM:5 o4 F, {9 N$ c7 a5 l
點解我上到YAHOO-.-
/ B4 }: r1 f/ i- ~: o
. V. ~7 q9 I- y+ T9 _& R我都上到 不过 好鬼慢
Originally posted by makin at 2006-12-27 01:42 PM:
4 Y; x$ |- D4 B& R! x. D4 \& r- ^點解我上到YAHOO-.-
) q% S( [) P, C4 L: ~* L5 ?! Dwww.yahoo.com.hk
/ v# x7 u& \6 L7 u) B* Y聰明人呀!
超越自己,攻其不備
Originally posted by d228216 at 2006-12-27 01:33 PM:& R: N, T6 L# Z% q+ N3 l! V
台灣地震影响!?
2 r: y& @9 e: b2 B, F20061227 13:25 ...
3 h2 W' b3 m$ z7 t. M. i" t係呀,真係得Enfun個網最暢順,今朝連股票及外滙交易網都上唔到,d佬你d貨走哂未呀,你今日隻國壽輪發達啦~~
* [3 X9 p7 C- ^& z, |+ ^1 J, Z3 ?# H2 H$ t4 y7 l1 e+ r5 a
[ Last edited by cyc1 on 2006-12-27 at 01:48 PM ]
Originally posted by 能神所不能 at 2006-12-27 01:44 PM:8 a) e" G5 ^; H! l: i
! }: u9 }) p( v! v$ u
www.yahoo.com.hk, L$ Q2 z/ K. p  ^2 }9 P$ r
聰明人呀!
9 @5 O9 v0 [2 O7 n0 d3 M
我hk都上唔到
Originally posted by alan1984 at 2006-12-27 01:47 PM:/ A* t) m8 W. i* U4 ~1 N7 l

I& ^. F# m! O. p% \我hk都上唔到
# X9 t8 B6 L# p; \
當全香港既人都用.hk既做試驗既話,你估上唔上到呀啦?
超越自己,攻其不備
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 20061227 13:25 大量網站失靈, 26FUN 成信息交流中心!?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。