<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被雪,唔係太過合理...
返回列表 回復 發帖
卡比路都冇專重法律, 歐洲足協訂明合約完結前半年球員有權去傾合約, 依家碧咸安守本份, 等到依家先傾合約, 卡比路憑咩雪佢呀?
佢再唔出碧咸, 皇馬眾將一定密謀推翻卡比路
Originally posted by bigfish at 2007-1-17 02:05 AM:
卡比路都冇專重法律, 歐洲足協訂明合...
唔同人講聲就簽左約先... 仲宣佈埋
梗係知道皇馬比唔到咁多錢佢啦
At least he get paid!
Originally posted by sheet at 2007-1-17 12:51 AM:

既然係可有可無嘅角色,點解要同佢...
續約既原因不用明言...波衫可以賣多d
Originally posted by flash_2006 at 2007-1-17 08:21 AM:

續約既原因不用明言...波衫可以賣多d
依層我當然知,就係咁所以唔公平,唔合理...
就係因為失去咗佢背後嘅商業價值而雪人...
若果你係碧咸,你會有何感想...

[ Last edited by sheet on 2007-1-17 at 08:49 AM ]
I am so glad I can have 5-years contract
I don't care the rest of my contract this year, I can get the money and no need to be trained hard.. none of my business if Real got a bad result this year.
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
卡比路雪佢已經唔係第一日=.=
由季初開始已經係半雪狀態,
只不過家下借今次的事件而將佢冰凍~
從一開始卡比路就無將碧咸納入自己計劃之中
唔好忘記..被半雪既仲有朗拿度同卡斯辛奴
雖然我覺得佢兩個9成9都會被放棄..
只不過因為今次所謂的"受害人"是碧咸..所以特別受關注吧.

事前皇馬一路都想同碧咸續約..呢點..我相信大家都知..
但碧咸突然以天價去美國發展..大家有冇諗過..
碧咸係幾時同銀河,其他美國公司傾簽約&佢個肖像權既事呢..我諗都傾左一段時間
作為一間球會..有個球員咁樣瞞住自己同其他球會傾..有冇諗過球會感受呢-

我明白人係會為自己將來打算..
但上屆波歷克擺明車馬唔同拜仁續約..佢都唔會表明會去邊先.
一個球員有料既話..季尾總會有落處
而碧咸處理呢d事確實係有一手..適當時候做適當既野..
而卡比路就朦盛盛咁踩中陷阱..公然話要雪人-.-
正中咸哥下懷..再次令世人覺得佢係受害者咁..呢樣野由曼聯到而家都係咁~

有人將費高同碧咸兩單野比..費高o係國米有用處.
而碧咸..用處大既話就季初一直受重用啦--
今季既皇馬..成績係咪話咁差呢?好好歹歹而家同榜首爭2分
我曾幾何時記得..呢個版有討論過"碧咸好黑仔..落親場..皇馬都失分."=.=
講真..呢個世界無話無左邊個係唔得..況且無左碧咸成績又唔係大影響
相反..過去兩季有碧咸時成績又係差唔多..可以反映出佢呢個位置可有可無?
當日費sir賣雲佬..大把人話費sir無情無義...睇下曼聯今屆..咪一樣照生存到..

卡比路今次係笨左...佢唔公然話雪碧咸..而一路keep住放佢o係後備一樣ok-.-"
學MaxFigo兄話齋...卡比路招人話柄可以話係自取其辱-.-"
不過..如果卡比路可以打造一隊全新皇馬既..我相信無人再出聲吧....

最後...碧咸一次又一次被離棄...曼聯>>國家隊>>皇馬如是
我唔敢話球會係無錯..但球員本身都有有d問題的-

by the way..碧咸被雪期間都有人工收-.-
我想知皇馬如果同佢終止合約..要賠幾多錢=.=

[ Last edited by babo on 2007-1-17 at 12:31 PM ]
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by bigfish at 2007-1-17 02:05 AM:
卡比路都冇專重法律, 歐洲足協訂明合...
係囉..大魚兄~
點解碧咸唔大方d..一早表明唔同皇馬續約..然後再同美國果面傾呢?
好普通的曼聯迷~_~

Originally posted by babo at 2007-1-17 12:21 PM:

係囉..大魚兄~
點解碧咸唔大方d..一早表明唔同皇馬續約..然後再同美國果面傾呢?
佢有同皇馬傾架喎, 不過皇馬唔肯保證佢踢正選 ja ma
你不仁, 我不義, 卡比路寧願出二打六都唔出佢, 仲邊有得怪佢同人傾呢?
如果碧咸真係唔尊重皇馬, 佢未到 07 年就應該同美國傾啦, 駛等到依家?
Originally posted by bigfish at 2007-1-17 12:34 PM:

佢有同皇馬傾架喎, 不過皇馬唔肯保...
我只係問...點解佢唔索性拒絕皇馬..而唔係用拖字訣
我只知碧咸因為皇馬唔保證佢有正選踢而遲遲未續約..但佢從未拒絕皇馬=.=

返學先~回來再傾
好普通的曼聯迷~_~

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 碧咸被雪,唔係太過合理...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。